10 random frågor

1. Vad för smeknamn kallar endast din familj dig?
Egentligen har jag inte direkt något smeknamn inom familjen för att Fia är kort och lätt så det blir inte bättre. Den enda är väl min morbror som kallar mig Pling-Plong (började som Fia-Lotta pling-plong typ) men det är endast han som får kalla mig det. Känns typ obekvämt när andra säger så haha!

2. Har du någon konstig vana, och isåfall vad?

Nej, tror faktiskt inte jag har någon konstig vana. Kanske iofs att jag typ kan "dunka" ryggen eller så mot en soffa/fåtölj ett par gånger för att det ska kännas som att ryggen typ är bekväm mot en biostol t.ex. eller likadant med huvudet på en kudde. Eller dunka kanske är fel ord, snarare justera positionen kanske millimeter vis.

3. Har du några konstiga fobier?
Konstiga vet jag inte om de är. Men jag har fobi för clowner och spindlar. Vill nog ändå påstå att de är fobier för att jag får störd panik av bara klipp på någon av de. Töntigt, I know, men så är det iaf haha! Clowner har jag aldrig tyckt om.. Fy..

4. Vad för låt älskar du i hemlighet att sjunga högt till när du är ensam?
Just nu är det låten Despacito - Luis Fonsi feat. Daddy Yankee. Det är ingen hemlighet att jag älskar den, men eftersom jag kan typ tre spanska ord så undviker jag att sjunga med till den när jag är runt folk haha. Härmar ju liksom bara ljuden så gott jag kan, ungefär som barn ofta gör på engelska låtar.

5. Vad för dryck beställer du alltid på Espresso House? (Egentligen är frågan om Starbucks men eftersom jag typ aldrig beställer därifrån så bytte jag hehe)
Jag älskar verkligen en massa olika drycker från EH, men om jag tar de jag dricker mest är det nog antingen "Vit mocka latte" eller "Chai latte". Båda helst gjorda på Soya mjölk (då jag är känslig för laktos). De är såå goooda!

6. Vad är det konstigaste du ätit?

Tror faktiskt att det är fiskmjölke (tror jag det hette). Det var iallafall en del av fisken som har fisksperman i sig. Blev bjuden på det på en restaurang i Japan. Smakade först, frågade sen. Vilket nog var smart för jag hade aldrig ätit det annars. Det är en delikatess där (har jag för mig hehe), men det föll verkligen INTE mig i smaken. Det är nog det konstigaste tror jag.

7. Serier du följer just nu?
Såg typ precis klart 13 reasons why, Riverdale och de senaste avsnitten av Skam, så de är väl de tre jag följer för stunden. Men har rätt många serier jag väntar på nya säsonger ifrån hehe.

8. Vilken stad vill du bo i för resten av livet?
Som jag känner nu, Stockholm alla dagar i veckan. Har faktiskt inget intresse alls av att bo i en annan stad. Skulle mer än gärna resa runt och besöka massvis med städer och länder. Men Stockholm älskar jag, och finns ingen annan stad jag hellre bor i faktiskt.

9. Vad får du oftast komplimanger för?

Att jag är väldigt positiv och om vi pratar utseende är det nog mina ögon

10. 3 utländska bloggar du följer?
Cupcakes and Cashmere

Samantha Maria (föredetta beautycrush)

Essie Button

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Så roligt! Lånar denna🙌
nouw.com/alvaalarssoon
fiaberggren
fiaberggren,
Hahah gör så! 😄
nouw.com/fiaberggren