17e maj 2013

Fatta stört. Det är redan 17e maj. SNART HAR JAG GÅTT UT TVÅAN! Hur är det möjligt? Jag har dock många projekt och uppsatser att lämna in innan dess.. men men.. Det är därför jag måste lägga ned lite tid på plugg i helgen, även om bara ordet plugg får mig att rysa. Jag vill bara slippa all den skiten! Kan det inte bara få vara klart nu? Jaja. Jag ska sluta klaga över skolan. Den har trots allt gett mig alla mina vänner förr och nu. Eller i princip iallafall. Idag har ju dock varit en underbar dag! Så sjukt soligt och varmt! Sol och värme gör mina dagar! Imorse gick jag upp sent, åt frukost och gjorde mig i ordning lite lätt innan jag drog till mamma och packade det sista och drog mot skolan. På tunnelbanan så ser jag dock Ulrik Munther! Jag ville verkligen be om en bild, men han såg så trött ut och det känns alltid som man kommer och förstör deras morgonar eller dagar när man ber om bild. Så jag sket i det. Borde gjort det dock.. Aja, kanske får en till chans någongång! Sen väl i skolan hade ju jag bara en lektion. Vi fick leka lekar idag med. Jag och Ebba valde dock att göra en sketch ur en scen och sedan spela upp den för klassen. Vi valde scenen där Jack och Rose (Titanic) ligger i vattnet och pratar precis innan Jack dör! Det gick fan asbra. Vi var grymma, tycker jag iallafall. Lite fniss emellan åt, men men. Det gick bra ändå! Sen drog jag till stan och umgicks med Jessica! Har inte träffat henne på ett tag nu (kanske några dagar, men det känns som en evighet) så det var jättemysigt! Jag fick med mig lite saker hem också. det var inte tänkt att det skulle bli så. Men men.. Så går det när jag har pengar på kortet!
Nya solglasögon från Urban Outfitters (ÄLSKAR DEN BUTIKEN!) 230kr
Läppskrubb med smak av mint! Underbar. Testade den första gången hos Jessi för längesedan och nu fick jag ett stort behov av att köpa en själv. Vill även ha Popcorn och Bubblegum! 89kr på Lush
Marc Jacobs designade cola burkar! Tycker de är sjukt snygga, asså jag vet inte och jag ska hitta den tredje! Dessutom vill jag ha glasflaskorna! Eftersom mitt namn inte finns att hitta på Cola flaskor/burkar så satsar jag på dessa istället! Detta var min shopping för dagen! Juste, köpte en shaving gel också! Men men. Den är inte lika rolig att visa upp här! Puss på er.

Gillar

Kommentarer