28e mars 2012.

Idag ska bli en stark dag! Är några ord jag älskar att säga varje morgon. Jag började använda de efter att jag sett en video fårn William Spetz. Haha, han är så rolig.
Men det var inte de jag skulle prata om nu, jag ville bara säga att jag blir så sjukt lycklig när jag har suttit och skrivit ett långt inlägg och jag får många kommenterar. Då känns det värt att skriva när folk säger att det jag säger är så jävla rätt. Jag har suttit och läst igenom fyra kommentarer jag fått gällande inlägget "Think before you act". Och en av kommentarerna kändes i hjärtat. Det är någon som skrivit anonymt till mig om den smärta den känt och att den själv haft det jobbigt. Och det är inte meningen att jag nu ska hänga ut den människan. Men jag ville bara säga att jag finns här för er alla men speciellt för dig som skrev in. Du får jättegärna skriva till mig på min mejl om du vill prata: fia.berggren@live.se för jag skulle jättegärna veta att du mår bättre. Och så är det. Jag finns här för alla mina läsare. Det är bara mejla så svarar jag så fort jag ser det! Men tack ni som kommenterat och tack du som skrev in anonym. Du behöver absolut inte säga vem du är om du inte vill det. Men ja finns här.
För att byta ämne tänkte jag bara säga att jag nu ska ta en dusch och sedan äta frukost. Sen kommer resten av min dag gå till plugg och sedan kanske jag ska träffa Ebba på eftermiddagen!! Puss och kram. Hoppas ni får en underbar dag?

Det här är en bild från en tid då jag var riktigt lycklig.

Gillar

Kommentarer