3 podcasts man inte får missa!

Jag har aldrig direkt varit ett superfan av podcasts. Mest för att jag är dålig på att koncentrera mig på vad som faktiskt sägs i de. Den första jag lyssnade på var Alex och Sigge. Och jag älskade verkligen deras podcast, men tappade intresset efter ett tag. Sen rekommenderade min bonusbror Simon en som heter "Serial", och strax därefter rekommenderade Jennifer "Guys we f****d" och "Modern love".

"Serial" är en dokumentär om ett olöst mordfall och om killen som sitter inne i fängelset för det brottet, trots att det inte är bevisat att det är han som gjort det. De olika avsnitten betar av hans förhållande till tjejen, bevismaterialet, brottet och rättegången så gillar ni sånt som serien "Making a murderer" (på netflix) så kommer ni gilla att lyssna på den här.

Vad "Guys we f****d" handlar om säger sig självt lite. Det är två tjejer som tar in killar de legat med och diskuterar saker om sex osv. Svår att förklara men väldigt roande och definitivt två starka tjejer som man borde se upp till!

"Modern love" är korta avsnitt som handlar om kärlek. Det kan vara en historia om t.ex. en förälder, en romans, ett jobb eller ett djur. Asså allt man kan älska på ett eller annat sätt. Den är jättehärlig. Man kan bli superglad samt bli lite ledsen emellanåt. Men alla är rätt fina även de deppigare. Men eftersom de är korta avsnitt kan man ju välja och vraka då de olika inte har alls med varandra att göra.

P.s. Som ni ser ovan är inte Serial kvar på min mobil och det är bara för jag lyssnade på alla avsnitt direkt efter varandra och sedan tog bort den. De andra två podcasten varvar jag mellan. Har ni några favoriter?? Snälla kommentera de isåfall, älskar att få tips!

Gillar

Kommentarer