3e april 2012

Jesus christ, vilken skön morgon jag haft. Jag gick upp kl. 9 och så satt jag med datorn i knät och pluggade lite och tog det även lugnt. Sen gjorde jag en nyttig frukost som jag åt i lugn och ro. Och nu har jag då varit och duschat. Jag vet att jag har orientering idag nu på eftermiddagen men det är skönt att duscha ibland ändå. Och då slipper jag tvätta håret efter gympan. Men nu ska jag dra hemifrån om 2 timmar. Vilket gör att jag fortfarande inte direkt har stressigt utan att jag kan ta det lugnt. Snart ska jag gå och klä på mig gympa kläder och göra mig klar så jag kan dra direkt sen. Och då när jag är klar kan jag ju sätta mig och dricka en kopp te eller nåt ;)
Igår målade jag naglarna. Helt sjukt det kändes, haha. Jag har inte målat mina naglar på några veckor och förrut målade jag de typ varannan dag. Men det känns bra med nagellack på igen. Mina händer ser lite mer kvinnliga ut haha. Vilket är najs eftersom jag inte vill ha killhänder.
Men nu ska jag gå och klä på mig. Och sedan sätts tv igång och jag sätter mig i soffan med en kopp té i handen.
Mitt hår fick supervolym efter duschen och fönen. Men det kommer nog lägga sig snart. Det brukar det göra. Plus att med sån här volym ser jag bara ut som ett troll XD

Gillar

Kommentarer