Åh, mysiga förort!

Jag saknar inte Mälarhöjdens skola. Eller mina vänner särskilt mycket! För de jag vill hålla kontakt med håller jag kontakt med (i alla fall de flesta, klart man saknar några). Men det jag saknar mest är min kära förort. Ser den knappt längre, det ända jag ser är centrum eller tunnelbanan typ. Men jag saknar också den friska luften, människorna och gatorna. Stan är vackert men min förort är BÄST! Så himla mysigt att åka tunnelbanan för när man är inom Hägersten så blir det så vacker natur utanför tunnelbanefönstrerna. Ta till exempel i Örnsberg, så jävla vackert!
Erkänn, visst är det fint? Åtminstone en höstdag som denna! Slänger även in en liten bild på en skojig reklam jag såg när jag och Camilla var på väg att lämna böcker på Statsbiblioteket i Odenplan.
Jag och Camilla gick fram för att fota den för att den såg så cool ut. Och så visar det sig att den är reklam för Matdistriktet. Haha, det är ju kul. Men man kan säga att såna här reklamer är mycket roligare och väcker mycket mer uppmärksamhet på gatorna. Tycker fler borde göra lite skojig gatoreklam. Vad tycker ni om sådan här reklam? Har ni sett någon cool?

Gillar

Kommentarer