Behöver saker att prata om.

Jag har som sagt inte haft så mycket att skriva eller säga på bloggen, det blir så tråkigt att bara prata om och om igen om mina dagar då de inte är så intressanta. Så därför tar jag en idé som Ebba kört med ett tag, att jag ska skriva saker ni inte vet om mig. Så det kommer jag börja med och sedan kanske jag kommer på andra idér också.
Men kan skriva lite om idag, för efter lunch drog jag, Ebba och Emma till Dice, vilket är företaget som ligger bakom t.ex. Battlefield 3. Vi hade bokat en intervju med en kille som hette Daniel Matros. Han var supertrevlig och han var väldigt charmig, så intervjun gick snabbt och lätt! Jag måste säga att lokalen Dice var minst sagt imponerande! Men som sagt så var det väldigt roligt där och sedan slutade vi lite tidigare. Så nu ligger jag hemma i soffan och har precis skickat in min recension, så nu är jag klar med plugget för idag. SKÖNT! Ikväll blir det kyrkis :) Puss
Glad tjej med sitt passerkort på Dice (det var lite coolt för på mitt Dice kort så stod det att det skrevs ut 13:37) haha geeky i know.
Utsikt över finaste Stockholm!!
Vi tog även en promenad förbi gatan där killarnas studio låg, och det var så tomt och tråkigt utan de där... (typ alla bilderna på de senaste dagarna kommer från min instagram, följ gärna mig där! @fiaberggren är mitt namn!!)

Gillar

Kommentarer