blombukett, tö och lång frånvaro

Herregud, plötsligt börjar det kännas som vår. Snön smälte bort på typ två dagar (mer eller mindre). Från att det var -10 och snötäckta landskap till torr mark och plusgrader. Jag har haft sjukt mycket, både privat och jobbmässigt. Haft deadlines, mycket med lägenheten och på det umgåtts en hel del med min familj. På alla hjärtans dag fick jag ett blombud, med en oerhört vacker blombukett till lägenheten. På fettisdagen samlades min familj i min lägenhet och vi hade provsmakning på olika semlor (bland annat semmelwrap från Tösse). Mitt pass gick ut (hade ingen koll då man inte reser något) och var tvungen att förnya det. Jag har dessutom suttit bänkad framför tvn för tränings- och tävlingsmatcher med djurgården fotboll de senaste helgerna. Så trots att den här tiden, rent generellt, kan ses som rätt dyster så har jag en hel del ljusglimtar i min vardag. Mycket tack vare min familj och mina vänner.

Utöver allt nämnt ovanstående så har jag kört hårt med mitt tränings- och kostschema. Jag går dessutom ut på powerwalk minst en timme om dagen. Blir sjukt mycket mer motiverad av känslan av vår. Missförstå mig rätt, jag hade verkligen kunnat behålla snön i några veckor till, den är så ofattbart vacker, framförallt i naturen. Men när den väl har smält bort (och man behövt genomlida slask) så vill jag inte ha tillbaka den faktiskt.

Kollade bara in här för en liten check-up. Ska försöka ta mig tid för bloggen igen. Har verkligen saknat det dessa två veckor av frånvaro. Men har inte känt att jag har haft tid eller kunnat prioritera bloggen. Så blir det ibland. Hoppas på att vara tillbaka nu.

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Så härligt med vårkänslor och superfin bukett!😍

nouw.com/saranilsander
beattriicee
beattriicee,

Hoppas du är påväg tillbaka för jag har saknat dig!! Låter även som du haft väldigt härliga dagar och fokuserat på annat än bloggen. Älskar ditt dina blombud! ❤️ Så vackert!

nouw.com/beattriicee
fiaberggren
fiaberggren,

Har saknat dig med ! Haft så fruktansvärt mycket så har inte haft tid 😟 men blev så motiverad av att läsa din kreativa och fina blogg så är så taggad på att komma igång igen!❤

nouw.com/fiaberggren