Dagen då derbyspöket försvann

Häromveckan mötte Djurgården AIK på Friends. Derbyn är några matcher jag känner mig tvungen att gå på. Det är så mycket känsla att möta ett annat Stockholmslag. Men som några kanske vet, eller de som bryr sig om fotboll i alla fall, är att DIF inte vunnit ett derby på ca 6 år. Men den här matchen, mot AIK, på deras hemmaplan, vann vi. Det var en sån sjuk känsla och glädje. Som vi väntat på dagen att vinna ett derby igen. Vi vann med 2-0 dessutom, så det kändes väldigt nice. Det gav oss även en finalplats i Cupen så alles gut.

P.s. jag har på mig djurgårdens bortatröja från 2017, men när jag hade på mig den insåg jag (eller Eriks mamma egentligen), hur lik den är Barcelonas haha. Vilket gör lite ont i mig som är Real Madrid fan. Men men, den är ju ändå djurgårdens tröja, så får försöka bortse från likheten hehe!

Gillar

Kommentarer

sandraaugustiinson
sandraaugustiinson,
Jag måste säga att tröjan du har på dig är SÅ snygg! 😊 Heja, DIF! Hela min familj är DIF:are, haha! Min pappa är från Stockholm och har lärt oss sen barnsben vilka det är som gäller, mina syskonbarn älskar DIF förutom min brorsdotter som är AIK. Jag hejar på DIF i hockey och fotboll, men utländska lag så är det manchester united som gäller.
nouw.com/sandraaugustiinson
fiaberggren
fiaberggren,
Haha härligt! Samma för mig med DIF. Min familj är alla DIFare och det är det jag är uppväxt med! De är de enda som gäller för oss haha! Har ärligt rätt dålig koll på just Storbritanniens lag och liga, bättre koll på spanska. Men Real är inget jag är uppväxt med utan något jag själv valt att stötta i flera år nu 😊
nouw.com/fiaberggren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229