Dagens shopping!

Som sagt behövde jag verkligen fylla på mitt lager av foundation, moisturizer, mascara etc. så idag blev det ju shopping med Jessi. Och när jag väl har fått min lön så blir jag lite väl slarvig. Jag köper allt jag har ett behov av på en gång. Tack vare Jessi kom jag iallafall hem med lite pengar i behåll. Var nära på att även köpa ny concealer och ny eyeliner vilket skulle gått på ytterligare 400kr. Dyrt smink är nu för tiden. Iallafall om man vill ha någolunda kvalitet på det.
Sephora är definitivt min favvobutik just nu. Men samtidigt blir jag ledsen att jag inte bara kan köpa allt som finns där inne... Hehe.
Dessa är de produkter som fick följa med mig hem idag. Ögonfransböjaren blev fan ett måste. Min är så dålig nu..
Mitt eyebrow kit från oriflame. Som jag väntat och längtat efter att köpa denna produkt! Nu får jag bara hoppas att den är lika bra som jag hoppats!
Och denna helt ljuvligt underbara ögonskuggepaletten från Estée Lauder. Den var definitivt det dyraste inköpet idag. Det där märket är ju ganska dyrt i helhet. Men den här paletten heter Raisins och kostade mig 375 kr. Det var dagens shopping i det stora hela! Är skitnöjd och mycket pengar fattigare! Godnatt bloggen. Puss

Gillar

Kommentarer