Drömgarderoben

Jag har alltid (liksom många andra) velat ha en walk-in closet. Men min är en mini version på en. Så det här kanske inte är drömgarderoben, i min vildaste fantasi, men en väldigt bra och fin garderob ändå! Vi har dock inte utnyttjat utrymmet eller haft perfekt inredning tidigare. Så jag bestämde mig för att göra om den. Jag har utnyttjat den till bästa kapacitet och användningsområde för mig. Så nu är jag jätte nöjd. Jag målade om garderoben och lade tillsammans med mamma in en heltäckningsmatta. Sedan satte vi upp gamla konsolhyllor jag haft, längst in där jag förvarar massa glas/porslin som jag fått genom åren samt lite blandade prylar. Och sist men inte minst så satte vi upp konsolsystemet Algot från IKEA, Garderoben är inte jätte bred, så jag har kombinerat en 40 cm konsol med en 60 cm. Varför jag älskar det här systemet är för att det är ett otroligt bra pris på den och du kan kombinera den hur du vill!

Här ser ni min lilla gömma längst inne i garderoben. Blandade prylarna, lite stickade tröjor och skor är det som förvaras där inne. Det blandade är dolda bakom en liten bit gardin jag hade över från de jag använder i mitt rum.

Det här är precis utanför min garderob. Också Algot från IKEA. Här hänger jag dock bara de neutrala färgerna, samt mina jackor som jag vill ha mer lättillgängliga. Älskar hur det blev faktiskt. Dessutom har jag fyra malmbyråer med kläder, men de är inte direkt så roliga att kolla i haha. Hur som helst ville jag bara visa dessa bilder för att jag själv är så nöjd!

Gillar

Kommentarer