En härlig onsdag

 
 

Jag hade en lugn morgon hemma med min mamma! Vi kollade på tv, åt frukost och gick ut med hunden. Jag har fixat lite inför Oslo, men inte börjat packa än. Ångest där alltså hehe! Kl. 16 började mitt pass på Toys. För varje dag där trivs jag bara bättre och bättre. Lär känna de andra anställda bättre och då är det såklart ännu roligare! Nu på kvällen har jag kollat PH (vilket jag egentligen skulle vilja ventilera om, men tänker att ingen här förmodligen bryr sig) och sedan kollat på Breaking Bad. Nu har vi bara två avsnitt kvar på hela serien. Kommer sakna serien och samtidigt är det en befrielse att avsluta serier och få veta hur allt slutar. Det tar tid att komma vidare i en serie när jag ser den tillsammans med Patrik och mamma. Vi tre är sällan hemma samtidigt. Men ikväll hade vi tid för två avsnitt!
Dock är det nu dags för mig att gå och lägga mig, behöver vara pigg och sova gott, imorrn blir det nämligen att spendera natten på buss!
Puss och kram skumbanan!

P.s. Ber om ursäkt att det typ bara är selfies från Toys eller sånt nu. Ska komma upp finare och intressantare bilder. Men när jag inte gör mycket om dagarna och jobbar, tar jag inte bilder på mycket saker direkt!

Gillar

Kommentarer