En härligare vecka

Min förra vecka (den som tog slut igår) var en härlig vecka. Jobbet flöt på och ett nytt projekt startade. Det är alltid spännande och roligt med nya projekt. Så det ska bli kul att se vad som blir av det här. Dock är jag helt slut mentalt. Jag har haft några tuffa veckor efter min flytt, där i princip varje lunch, kväll och helg har spenderats med att renovera lägenheten. Visserligen blir det nog bra, när det väl är klart. Men det innebär att jag där med har "valt bort" min träning så kroppen känns i dålig form och seg, och jag hinner inte göra allt skoj som jag önskade. Men lite uppoffring får man väl räkna med.

Men veckan i sin helhet däremot var en härlig vecka. Trots allt det jag nämnde ovan så hade jag på onsdagen en aw med två gamla kollegor. Har knappt setts sen corona (tror jag träffat den ena en gång sedan dess). Så det var så roligt. Vi åt middag på Waan Thai och gick sedan till 20hundra5 för drinkar. ÄLSKAR det stället. Vi spelade sällskapsspel, drack drinkar och hade en fantastiskt rolig och mysig kväll. Btw, deras drinkmeny var på en "loppa". Jätteroligt, och toppen om man inte vet vad man är sugen på.

I fredags skulle jag ha gått på restaurang Ted med en kompis från uni, men jag var helt dum i huvudet och missade att vi hade bokat. Insåg det alldeles för sent och fick ställa in. Har fortfarande dåligt samvete över det och dessutom känns det sjukt trist. Jag och hon ses inte alls så ofta som jag önskade och så nu när vi väl skulle ses så missade jag det. Får hoppas vi får en ny möjlighet snart. Att jag missade en middag och kväll med henne var det enda dåliga som hände den här veckan.

Slutligen, pricken över i. Det som satte punkt för en härlig vecka var gårdagen - DERBYVINST! Jag har bara fått bevittna en derbyvinst (i Allsvenskan) på plats, fram tills igår. Vilken fest det blev. Jag gick dit med min pappa, min bror och min kompis Ebba. Fan va härlig stämning och vi vann övertygande igår. Fantastiskt slut på en bra vecka!

Gillar

Kommentarer