En trevlig lördagkväll.

Idag har jag haft en tråkig dag, vilket bestått av plugg och deppande. Fast jag har chattat med en underbar directioner på tumblr typ hela kvällen! Så jävla kul att prata med främmande människor :D Men nu sitter jag och kollar på hockey mellan Sverige och Tjeckien och Sverige vann, wihoo! Haha, inte för att jag är särskilt sportintresserad. Men en tråkig grej är att Zayn lade upp typ världens hetaste dans video EVER och jag dog inombords för att han var så sexig och då när jag då på min tumblr ska reblogga alla gifs etc. så har jag nått min daily limit på att posta saker. FML! Men nu ska jag vila och njuta av kvällen, för imorrn blir det en massa pluggande och sedan ska jag på Jennifers uppvisning med bästaste Fanny! Så vi hörs senare. Puss och kram!
Det här är en bild från något jag försökte reblogga och Tumblr sa nej....
Och det här är vad vi directioners trendade efter att Zayns video kommit upp!! Och nedanför här är hur jag och min kropp reagerade under och efter videon!
Haha, jag vet att det är lite fucked up. Men så är jag och våran fandom! Directioners är de mest snuskiga, sjuka och galna människor och fandom som finns. Och det är därför jag är med i den. YEAH BUDDIE!!

Gillar

Kommentarer