Examen!

Igår fick jag svar på om min kandidatuppsats (som jag skrev tillsammans med min vän Fanni) blivit godkänd. Och det blev den! Vi fick A! Var först chockad (jag anser att vi förtjänade det, så det var inte så) men sen blev jag bara så otroligt jävla glad. Det är så himla mycket som kan tas ifrån en, man kan förlora både människor, saker och rättigheter. Men ingen kan ta ifrån mig min examen! Fan va jag har kämpat och att få avsluta på topp känns fantastiskt!

Igår var jag ute för andra gången sen mars för att träffa kompisar (offentligt och i en större "grupp"). Jag har längtat efter att få träffa vänner igen ordentligt. Igår hade vi examensfirande med min klass. Vi solade, badade, spelade kubb, kastade frisbee, köpte mat från food trucks eller foodora och drack. Vi hade det alltså bara allmänt härligt. Lärde på riktigt känna några nya igår, som har gått i min klass i tre år. Det är bara inte densamma på universitet som i typ gymnasiet. Men alla var otroligt roliga och sköna och jag hade verkligen såååå kul! Det behövdes och känns fantastiskt att få nya vänner som jag inte hade räknat med!

Idag firade jag min examen med min familj. Min pappa köpte mat från Primo Ciao Ciao och sedan avslutade vi med en sommartårta med en mandelbotten, toppad med jordgubbar och sen vaniljkräm och grädde som fyllning, som mamma fick i present (den som visas på bilden). Det var en fantastisk dag idag med. Dock skadade jag foten idag när jag hoppade från en brygga för att bada. Det var tydligen en stor sten eller någonting som jag slog i och skrapade upp foten på så jag har ett stort sår på sidan. Samma smäll resulterade även i att foten svullnade upp och blev blå. Men men, typiskt mig att skada mig!

Gillar

Kommentarer