Februari 2021

Betyg på månaden: 3/5, helt okej månad.

Månadens längtan: Förra månaden önskade jag att corona försvann, och det är en ständig längtan. Utöver den så är det att bli frisk och att kunna träna igen. Min PT rekommenderade mig att inte träna med ett virus i kroppen så därför blir det väldigt mycket promenader istället.

Månadens uppfyllda mål: Satte nog inga mål den här månaden. Har haft en bra månad med mycket trevligt umgänge med familj. Vi har bokat in vår Spa-weekend till April. Ska bli så härligt! Ser fram emot det!

Något som har varit extra bra den här månaden: Semmelprövningen. Älskar semlor, och att umgås med min familj i kombination med det är svinnice. En av de vi testade för första gången var Semmelwrapen från Tösse bageriet.

Mest gillade bilden på instakontot: Har bara laddat upp en bild (fyra bilder i ett bildspel) så det är ingen tävling. Men det är de nedan som alltså var de enda jag laddat upp.

Vad jag köpt: Köpte en duk till mitt matbord. Beställde även ett par skor, men de var dessvärre inte lika fantastiska på mig som de var på bild. De passade helt enkelt inte mina fötter. Blev besviken men det var nog samtidigt bra. Jag sparade ju de pengarna i alla fall. Köpte däremot ett nytt objektiv också till min kamera. Supernöjd över det köpet. Ska dock se om det går att laga mitt andra.

Månadens känsla: En rätt okej månad ändå. Fått umgås med familjen mycket. Blombud, semlor och vunna fotbollsmatcher är en bra sammanfattning på en rätt bra corona-månad.

Något tråkigt som hände: En anhörig gick bort.

Månadens tips: Hm.. tror det måste vara Deliciously Ella appen. Den har recept, måltidsplanerare, inköpslista, träning, meditation och mycket mer. Rekommenderar verkligen alla som vill testa lite ny mat och sånt att skaffa den. Kostar 155 kr om året eller 15 kr i månaden. Då får man ta del av hela appen.

The one that got away: Hm.. har nog inget svar på denna. Mycket möjligheter och chanser som försvinner med pandemin i världen. Men utöver det är det nog ingenting.

Summering av februari: Jobbat varje dag, haft semmelprovning hemma hos mig med min familj på fettisdagen, firat alla hjärtans dag med de viktiga i mitt liv, och slutligen att familjen fick corona.

Blev februari som jag trott: Ja men ungefär. Hade ju inga direkta planer, fick skjuta upp renovering av mammas kök. Spa-weekend sköts upp till april. Ser fram emot den. Räknade inte med att hela familjen skulle få corona, men utöver det så är det väl typ som förväntat. Däremot tyckte jag att det var nice att första februari var på en måndag och den sista var på en söndag. THE PERFECT MONTH!

Vad gjorde jag förra februari: Den var lite roligare med fler happenings. Träffade vänner, åt på många restauranger (som jag ofta gjorde innan covid) bland annat Lilla Ego, Djuret, Yellow m.m., jag och mina kollegor överraskade två kollegor med en babyshower på Södra Teatern och slutligen gick jag även och såg både Slipknot och Young M.A. live. När jag skriver det här så inser jag hur mycket mitt liv har förändrats på ett år. Shit vad man gjorde saker. Saknar det verkligen!

Något som gjorde mig ledsen: Att gå på begravning online. Alltid tungt när någon går bort och hade därför gärna varit på plats för att vara med.

Månadens träning: Har fortsatt med mina träningspass (tre dagar i veckan) och på det går jag långpromenader, så jag är uppe i minst 10,000 steg om dagen. Det är egentligen inte så svårt, men med hemmajobb får man typ inga "gratissteg" i vardagen. Så promenader är nödvändiga.

Planer för nästa månad (mars): Har inga stora planer, svårt att göra planer med covid i samhället. Men umgås med familjen och bli frisk.

Något som gjorde mig extra stolt den här månaden: Mina prestationer på jobbet. Det är ibland svårt att jobba hemifrån, även om jag anser mig vara lyckligt lottad som kan jobba hemifrån, så är det svårt med motivation och koncentration. Men trots det presterar jag faktiskt bra på jobbet och är nöjd över det jag åstadkommit på min 1,5 månad på projektet.

Månadens magi: All sol och att det blir ljusare. Det känns som magi för det påverkar verkligen mig så mycket. Mår generellt så mycket bättre nu och jag blir helt lycklig av vädret som är ute.

Månadens favorithändelse: Det är faktiskt att jag kollade på hela Super Bowl för första gången någonsin (brukar alltid somna) och förstod sporten, reglerna, allt (tror jag). Det kändes fantastiskt och lite mysigt också att sova två timmar och sedan jobba en hel dag helt utmattad för att man var uppe en hel natt. Det har man ju inte alls varit sen covid. Innan det hände det att man drack och var ute sent med vänner på vardagar och arbetade lite trött och bakis. Men inte nu. Ingenting sådant. Så det kändes lite mysigt faktiskt. Som att man hade gjort något spännande. Sen ÄLSKAR jag The Weeknd, och älskade hans half-time show. Så det var en bra kväll!

Favoritserie den här månaden: Svårt... Har plöjt massa serier även den här månaden. Filmer och serier plöjs som fasen i och med att det inte finns så mycket annat att göra. Har fortfarande någon säsong kvar på Parks and Recreation (som jag verkligen gillar), men sen gillade jag även Firefly Lane ("vad som än händer" är svenska titeln) och även The Haunting of Bly Manor.

Favoritbok den här månaden: Önskar jag kunde föreslå en ny bok. Men jag är fortfarande kvar på "Omgiven av idioter", av samma skäl som föregående månad - jag läser knappt under vinterhalvåret.

Favoritlåt den här månaden: drivers license - Olivia Rodrigo och Starkare - Newkid

Gillar

Kommentarer

tigerslife98
tigerslife98,

Snor listan men taggar dig💖

nouw.com/tigerslife98
saranilsander
saranilsander,
Så härlig lista och inlägg!<3
nouw.com/saranilsander
beattriicee
beattriicee,

Kul med en summering, har viljat testa semmelwrap men har inte gjort det trots att det var ett par år sedan dem kom ut. Kramar till dig som förlorat någon anhörig! <3

nouw.com/beattriicee
juliafalten
juliafalten,

Det är så mysigt att få umgås med familjen!! Något jag verkligen villig-ta oftare✨🤍

nouw.com/juliafalten
Mirre,

Roligt att summera och det brukar jag med göra, men missade det i måndag =D, gott med semelwraps

sweetwordsbymirre.com
Carrostyle
Carrostyle,

vilken härlig utvärdering!!

nouw.com/carrostyle
Linnéa,

Så härlig summering (men beklagar bortgången av en nära 🥺) ❤️

Hoppas du har en fin torsdag 🌸

nouw.com/linnealiebig
Ida,

Så roligt med en summering! Beklagar verkligen bortgången av anhörig<3

idanilssonphoto.se
Matildaogren
Matildaogren,
oliviamalm
oliviamalm ,

Magiska bilder <3

nouw.com/oliviamalm