Fräscht hår, shopping, städning och slappdag.

Ja, rubriken beskriver hela min dag så det räcker egentligen. Så varför utveckla? Men jag tänker göra det ändå. Jag klippte och färgade håret idag på mammas salong (Studio 61) lika bra som alltid!! Efter det drog jag iväg och shoppade upp ganska mycket av mina sommarpengar haha! Men det var det värt ;) Sen så stannade vi och handlade McDonalds och sen dess har jag packat, städat, chillat och pratat med Theo i telefon! Jag hade messat Madde ett depp sms eftersom jag var extremt deppig, så hon hade messat Theo och bad honom to cheer me up. Och det gjorde han väldigt bra! Mer än så finns väl inte riktigt att säga om min dag. (har säkert glömt något asviktigt!! haha) Imorgon ska jag upp tidigt för jag ska nämligen åka och besöka Elvira. För den sötnöten fyller nämligen år imorgon (idag?? klockan har ju ändå passerat 00.00) Så GRATTIS BÄSTASTE FINASTE DU!! ÄLSKAR DIG!! ?? Och hon är på sitt landställe vilket tar mig ca 1 och en halv timme att åka dit. Så jag ska upp tidigt för att hinna vara med henne så mycket som möjligt. För senare på kvällen (kl.18) så ska jag äta middag hos mina kusiner och fira min morbrors födelsedag! Så imorrn blir en fullspäckad dag! Puss ?
En fin och rolig fläkt som fanns på mammas salong!
Syns nog inte så stor skillnad för jag tog inte med hårbotten på fotot. Men det blev betydligt blondare, kortare och framförallt FRÄSCHARE!
Dagens shopping: - Bild 1: Shorts - Gina Tricot 149:-, Wannabe Converse - Din Sko 249:- och inlägg till skorna så man kan gå barfota utan att de luktar fotsvett haha! (skitbra stuff) Bild 2: Shorts - Cubus (ASBEKVÄMA) 149:- och Klänning - Gina Tricot 349:- Bild 3: Mini mini plattång (ingen aning varifrån eller vad den kostade) fick av mamma bara som en gullig present (!!) och Deo Dove - Åhlens typ 50:-

Gillar

Kommentarer