Gainomax nya proteinbarer

I annonssamarbete med Gainomax

Här kommer det andra inlägget på Gainomax nya barer. Jag fick 6 stycken att testa och jag valde att lägga upp det i två separata inlägg. Så här kommer de övriga tre.

Baren ovanför är deras smak Toffee, som är överdragen med mörk choklad. Det är en tydlig smak av mörk choklad med en hint av sötma & toffeefluff/kräm. God men lite åt det mastigare hållet, smakmässigt

Bar nummer två är deras smak Dark Chocolate. Den smakar verkligen mörk choklad, däremot aningens sötare, utan den där beska smaken som mörk choklad ibland kan ha. Vilket jag, personligen, föredrar. Så det var bra. God, men inte riktigt min typ då jag inte är ett sånt fan av mörk choklad. Men om du gillar det, så är den här definitivt för dig!!

Den tredje och sista baren är deras caramel triple nut. Är aningens söt, men bryts av på ett nice sätt med lite salt. Nötbitarna i har en väldigt underbar konsistens, ger lite chrunch effekt. Väldigt krämig för övrigt.

Efter att ha smakat alla sex, tycker jag att deras bar Rasberry fortfarande är den godaste. Men av de här tre tycker jag den sista - Caramel triple nut. Men som sagt kan detta bero på att jag är lite av en gottegris och gillar lite sötare barer. Därför jag alltid gillat Barebells barer t.ex. Men deras hallon, blåbär och caramel triple nut är up there och kan definitivt ta över första platsen från Barebells, enligt mig. Men som sagt är alla goda, så det är väl lite beroende på vad man är ute efter. Men gillar verkligen att det känns som att de gjort 6 helt olika barer, så att det finns något för alla!

#gainomaxonthego

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,
Dessa tre var mina favoriter, de tre i inlägget under tycker inte jag var så goda 😋
nouw.com/starofusa
fiaberggren
fiaberggren,
Haha, nä men precis! Det är det jag gillade med barerna, att de ändå är väldigt olika så det känns som det finns någon för alla. Då alla har olika preferenser! 😊
nouw.com/fiaberggren
StarOfUsA
StarOfUsA,
Fast jag tyckte toffee och fudge smakade rätt lika förutom att toffeen var godare 😋
nouw.com/starofusa