Gainomax nya proteinbarer!

I annonssamarbete med Gainomax

Fick chansen att bli Gainomax testpilot för lite nya barer, vilket känns superkul! Kommer slänga upp två separata inlägg där jag diskuterar barerna tre och tre. Har nämligen sex nya smaker som jag provar!

Den första jag testade var deras Raspberry Protein Bar. Konsistensen på denna var helt ljuvlig. Den är krämig, och smälter nästintill i munnen (kan bero på att den legat framme på bänken ett tag också hah). Den är söt, men ibland bryts det av med en hallonbit som ger lite syra till det hela. Den smakar lite efterrättsaktigt och är väldigt god!

Den andra jag testade var deras Blueberry Protein Bar. Den hade samma krämiga och goda konsistens som hallonbaren. När jag bröt isär den så doftade det så mycket blåbär. Smaken är väldigt tydlig i sin blåbäriga och yoghurt smak. Den är lite mindre söt än hallon.

Den tredje baren jag testade var deras Fudge Sea Salt Protein Bar. Den var lite mer kompakt än de två första, med en tydlig karaktär av fudge smaken, med ett krämigt lager av karamell ovanpå. Den är inte alltför söt, utan lagom och väldigt god. Smakar fudge med en karamellkräm och väldigt gott att det bryts av med den mörka chokladen och havssaltet som är i.

Ovan kan ni se de tre första barerna jag testat samt hur jag tycker de smakar! Av dessa tre tycker jag (och min mamma som jag lät prova alla tre med mig) att hallon var allra godast. Men vi båda två är ju gottegrisar at heart, så allt som är lite åt det sötare hållet går alltid hem!

#gainomaxonthego

Gillar

Kommentarer