Goodie-bag. En riktigt bra julklapp!

På julafton så fick jag och mamma en stor goodie-bag från min bonusbror Alex's flickvän Jenny. Den var fylld med jättemycket olika skönhetsprodukter som var jätterolig att testa och kolla runt i. Så jag tänkte passa på att fortsätta att visa vad jag fick i julklapp, och jag börjar med denna. Allt i denna påse är från märket Oriflame.
// 1. Innehåller en 'baked eye shadow' med två färger. Den är olivgrön och puderrosa. // 2. Är ett lipbalm som luktar rött äpple och havre. Tydligen är detta organiskt och ska vara närande för läpparna. // 3. Är något som kallas 'Nail Food'. Det ska stärka naglarna och nagelbanden tror jag. // 4. Det är en handkräm som är väldigt återfuktande och luktar som blomman tusensköna. // 5. Är en peelande lera som luktar mint och aloe vera aktigt. // 6. En organisk uppfriskande ögonkräm som innehåller citrus. // 7. Pure Color Nail Polish, Dark Purple // 8. Avslappnande badkristaller. // 9. Läppstift 'Bright Red'. // 10. Ett återfuktande och skyddande lipbalm som luktar cocos. // 11. Läppstift, Power Shine, 'Breezy Pink'. // 12. Ögonbrynspenna, Light brown. // 13. Neon läppstift 'Alarming Orange'. // 14. Parfym 'Shine in Paris'. Luktar underbart! // 15. Läppglans 'Peach me Perfect'. Luktar supergott! // 16. Läppglans 'Very Me Oh My Gloss'. Även detta luktar supergott! // 17. Gloss Booster Pear. Luktar verkligen som päron. // 18. Man ser det knappt på bilden. Men det är ett silver/vitt glittrigt läppglans. 'Chrystals'. // 19. Body Scrub 'Citrus Garden'. // 20. Wonder Lash Dramatize mascara. // 21. Endless Lash mascara. //
// 1. Tender Care Lip Balm. // 2. Snabbtorkande droppar till nagellack. // Så det var allt som fanns i denna goodie-bag. En helt perfekt och underbar julklapp om ni frågar mig! Ska visa upp resten av mina presenter sen!

Gillar

Kommentarer