GREKLAND, jag älskar dig.

Om 1 timme och 30 minuter så ska jag gå upp. Men jag är inte trött än. Så jag antar att jag skiter i att sova, eller sover på soffan haha. Jag sitter just nu och laddar in lite skön musik på min iPhone. För jag tar typ bara med mig den. Så det behövs verkligen lite skön musik. Jag har One Direction såklart. Men nu har jag en massa annat bra också! ;) Jag har precis packat klart (ute i sista sekund som alltid) och jag tror att det kommer bli två bra veckor nere i soliga Grekland! Mitt hår har en lite orange nyans, så jag hoppas det bleks mycket i Grekland!! Jag vill bara hälsa alla som är hemma att ni ska ha det så jättebra! Jag ska försöka uppdatera bloggen, men har jag inget Wi-Fi så kommer det inte bli nåt. Annars får ni bilder och en massa annat så fort jag kommit hem! Jag vill även hälsa min bästavän Jennifer att hon får njuta av dessa två sista veckor i Sverige för sedan bär det ju av till USA för hennes del. Nu ska jag skriva lite om Jennifer. För jag kände för det. Jennifer, du är en vän som inget/ingen annan. Det är svårt att beskriva med ord som betyder lika mycket som du gör. Jag skulle verkligen vilja säga att du är som en syster jag aldrig fick (men det är så många som hela tiden använder de ordet så att de knappt betyder något längre) men du är verkligen det. Du är den första jag vill ringa och den första jag vill träffa efter något stort hänt. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra utan dig, hur min vardag ska bli, eller hur kyrkan kommer kännas när inte du är där. Du och jag, så var det alltid. Vi bodde alltid i samma rum och vi var självklara busskompisar. Du var alltid min självklara vän. Och du är fortfarande. Jag vill inte säga att jag tagit dig för givet för så är det inte. Men jag har alltid vetat att du funnits där om jag behövt dig, och jag hoppas att du vet att jag alltid funnits där för dig. Du är en person jag skulle åka kl. 3 på natten till om du var ledsen och behövde stöd. För du är så värdefull för mig. Så just därför vet inte jag alls vad som ska hända. Jag vet att du är rädd att när du kommer tillbaka till Sverige så kommer inget vara som du lämnat det. Men jag kan lova dig en sak. Jag kommer finnas kvar här. För ingen har någonsin fått mig att må så bra som du. Och jag behöver verkligen ha dig i mitt liv. Så njut av ditt år i USA och skicka brev. För jag kommer sakna dig varje dag. Jag älskar dig Jennifer och jag vill aldrig tappa kontakten med dig. Så jag hoppas jag slipper! Jag älskar citatet "A friend knows every single one of your stories, but a bestfriend has lived them with you." Och det är så jag känner med dig. Mina största både tyngsta och bästaste stunder har jag upplevt med dig. Och du har alltid funnits vid min sida när jag behövt dig. Så jag vill bara tacka dig. Jag älskar dig Jennifer! ? Men nu ska jag kolla på lite tv och sen vila lite! Vi hörs av senare kanske bloggen, annars hörs vi när jag är hemma! Puss och kram, skumbanan! ?
Minns du det här? Det var på och efter vårat första läger ihop där vi var ledare. Så bra vi hade det.
Eller det här lägret? Minns du när vi brände pappersbitarna där vi skrev en bön och du och jag satt och grät i typ en halvtimme på toan och bara pratade.
Eller efter jag stukat foten och vi var på konfirmationsmöte ändå.
Alla våra McDonalds dagar.
Och Nyår
Jag gjorde denna när du var i Vegas!
En måndagskväll. För en gångsskull var även Charlotta där!! Saknade vän.
Vårat Äventyrsläger
Idrelägret
Technomässan!
Fest hos Gustav
Och Valborg.
Dessa är bara ett fåtal av alla bilder jag har på dig och mig och ett fåtal av alla minnen! Men minns det här, du är den bästavän jag har och någonsin har haft. Så tack för att du är du ?

Gillar

Kommentarer