Haha, mina planeringsskills suger.

Direkt när jag kom hem hade jag ju planer på att städa mitt rum, tvätta etc. Men gjorde jag något sånt? Nej.. Inte direkt.. Istället så somnade jag på soffan och sov ända tills middagen var klar typ. Vilket var kl. 8 typ haha. Det var en stört god middag iaf. Vi åt grillat kött, potatis med bearnaisesås och vitlöksbröd. En typisk sommar middag. Och efterrätten på det blev jordgubbar med mjölk och grädde. Det var så underbart.

Sedan tog jag cykeln till Madde där Theo även var. Så satt vi och pratade lite sen kom även Emma dit. Det var nice. Så kollade vi än en gång på filmen Project x och jag måste säga att jag tyckte filmen var ännu bättre ikväll. Men iofs så var jag inte så koncentrerad på filmen förra gången ahah! Sen skulle Madde dra vidare så vi släppte av Theo vid tbanan, släppte av Madde lite närmre där hennes kompisar var och sedan drog jag och Emma till centrum och satt och pratade. Det var sjukt kul! Jag har verkligen saknat den tjejen mycket!!!

Imorgon har jag planer på att träffa Madde, åka och shoppa (saker jag behöver ha innan jag drar till Grekland!!!!) och fixa lite presenter till några kompisar. Sedan även bara umgås och planera en liten hejdå fest för bästaste Jennifer. För morgonen efter jag kommit hem från Grekland så åker hon... Så allt måste ske innan Grekland :P Men nu ska jag sova. Så vi hörs imorrn! Puss
Update: Madde kunde inte åka med mig till stan.. Jag blir väl forever alone då. Tack för den dissarN. Haha kärlek till dig ändå Maddeeeee!!

Gillar

Kommentarer