Härlig dag som alltid!

Jag har verkligen underbara sommardagar med vänner varje dag nu. Såklart finns det vissa andra vänner jag skulle vilja träffa. Men vi kan inte samtidigt, så det får lösa sig när jag kommit hem från Grekland.

Idag blev det ingen shopping, utan istället slappade jag, åt jordgubbar och blåbär och åkte med och hämtade min hund på mammas salong. Sedan tog jag en promenad med honom också! Efter det drog jag och träffade Emma. Vi skulle ha en liten picnick. Vilket blev med kakor etc. Haha. Sedan kom även Theo. Så det var jättemysigt!! Vi umgicks ganska länge, men sedan blev jag tvungen att cykla hem för att äta middag. Jag åt en skitgod Grekisk sallad. Och pratade en liten stund med mamma. Sedan drog jag och mötte upp Madde och så gick vi tillbaka till Emma och Theo som satt kvar där vi hade picnick. Vi satt och prata, skrattade och lyssnade på musik. Men sedan skulle Madde dra hem så jag drog också då. Eller ja, alla drog då!

Men nu är jag hemma iaf. Hoppas eran dag varit bra! Puss
Imorrn är mina planer att shoppa en snabbis med Madde i Skärholmen, träffa Theo och färga håret (och klippa det). Vi får se hur det går med de planerna, eftersom jag inte varit särskilt bra på att hålla mina planer annars :P Puss
Nuttisar!
?
Min goda middag!

Gillar

Kommentarer