If I'm louder, would you see me?

Åh, jag hatar söndagar. Eller egentligen är det en av de skönaste dagarna på helgen. För man sitter typ alltid bara och tar det lugnt på söndagar. Men det jag hatar är att det alltid blir lite ångest eftersom skolan återigen börjar på måndag. USCH. Det är lite konstig hur negativ jag är mot skolan när det egentligen är tack vare den som jag har så roligt. Jag menar, alla människor jag känner. Jag hade förmodligen inte känt de om det inte vore för skolan?! Och jag skrattar extremt mycket när jag är i skolan. Men jag antar att det man har ångest för är allt plugg och alla tråklektioner där det ska pressas in en massa information som det ändå känns som man inte har någon användning för senare.
Nu har Ebba åkt hem. Det känns sad, tyst och tråkigt utan henne här. Vi hade väldigt kul igår och skrattade något extremt. Vi satt även uppe och kollade på våra älsklingar på livestream. Vi gick och la oss någonstans vid 5 imorse och somnade väl runt kl. 6. Då hade fåglarna börjat kvittra och ljuset hade börjat sippra in. Och jag vaknade någonstans runt 10 men Ebba vaknade väl halv 12 eller 12?! :) Men det har varit asroligt när Ebba sovit över här, så jag hoppas verkligen inte att det här blev sista gången, utan jag hoppas att det blir många fler! Puss ?
(Och jag vet att rubriken inte kanske direkt hängde ihop med inlägget men jag älskar den meningen i låten More than this.)

Ännu en av mina och Ebbas Photo Booth bilder ?

Gillar

Kommentarer