Jag älskar detta sommarlov.

Detta kommer bli ett extremt bra sommarlov. I just know it.

Igår var det konfirmation för mina underbara konfirmander. De var så duktiga och söta! Jag blev så extremt stolt över de. Men saknar de redan. Jag älskar verkligen att vara i kyrkan. Människor som inte varit i kyrkan eller åtminstone inte i Mälarhöjdens eller gröndals förstår nog inte känslan. De är verkligen som en andra familj. Och de är bara underbara helt enkelt!! Kommer sakna de hela sommaren. Men det börjar ju i höst igen. Och då kommer jag ju få se de igen, så det går ingen nöd på mig haha!

Igår kväll efter konfirmationen så satt jag och pratade lite med ledarna och sedan drog jag på konfirmationsmottagning hos Christoffer, en av mina konfirmander. Det var jättetrevlig och jag fick världens godaste mat och efterrätt där. Sedan drog jag hem, packade en väska och mötte upp Madde så drog vi hem till Lovisa. Sen kom även Simon och Tyra dit. Vi kollade på matchen och umgicks. Vi kollade även på filmen Project X som var bra men man fick lite ångest av att kolla på den. Tänker mig bara in att vara i den sitationen som Thomas hamnar i. Haha.

Imorse sen när jag och Madde vaknade så stekte vi pannkakor och kokade kaffe. Men vi insåg ganska snabbt att mjölken var slut så vi gick till hemköp och handlade en mjölk och sedan när vi kom upp så hade Simon, Tyra och Lovisa vaknat så då åt vi alla frukost.

Och när jag väl drog hem sen så hade jag glömt mina nycklar. Så jag fick vänta en halvtimme tills Patrik och hans kompis kom hem. Men nu är jag hemma och inomhus! Skönt. Så vi hörs senare. Puss
¨
Nu måste jag slänga igång en maskin tvätt. Hörs senare! Puss

Gillar

Kommentarer