Januari 2016

Januari 2016 har varit en händelserik och annorlunda början på det nya året. Inte börjat alls som jag hoppades, men antar att det kanske är bra i slutändan ändå. Nu har första månaden gått, och även om den varit tuff och jobbig så har jag också otroligt fina människor omkring mig som gör allt bra. Det har såklart inte bara varit dåliga stunder denna månad, utan finns ett par bra minnen här med. Men i det stora hela har månaden mestadels känts jobbig, så det här året kan bara bli bättre nu.

En rolig händelse var när jag, Erik, Patrik och Simon gick och såg Jim Jeffries här i Stockholm. Jag och Patrik gillar ju verkligen honom, och jag tror de andra två också hade kul!

Fick en ros av min fina! Älskar sånt, och den var så otroligt vacker. Tyvärr så lyckades inte jag hålla den levande i mer än ett par dagar..

Efter en hel dags inventering på Toys"R"us så blev vi bjudna på lunch. Tyckte de lade upp sushin på ett speciellt sätt. Väldigt fint, och gott var det!

​Den här är tagen häromkvällen när Wille låg och "skedade" mig. Den andra är en random bild som jag tog på mig och Erik någon gång i veckan.
Dessa bilder sammanfattar mestadels min första månad av 2016.

Gillar

Kommentarer