Juli 2021

Återigen aningens sen kanske. Inne i halva augusti. Men vill göra en liten sammanfattning av den här månaden också för att det är härligt att kolla tillbaka på.

Betyg på månaden: 4/5. Privatlivet är 5/5 men jobbet var lite tungt så där var det 3/5. Jävligt bra månad generellt alltså.

Månadens längtan: Att få flytten färdig. Samtidigt som jag verkligen inte vill flytta så hatar jag vakuumet av att veta att jag måste flytta och bara "vänta" på det.

Månadens uppfyllda mål: Har nog inte uppfyllt några mål den här månaden haha. Förutom att ha kul och njuta av min semester.

Något som har varit extra bra den här månaden: Alla utekvällar med vänner. Kände mig levande.

Mest gillade bilden på instakontot: Har inte lagt upp något foto på instagram den här månaden. Sjukt ändå. Längesen jag inte lade upp något alls.

Vad jag köpt: I Kalmar (egentligen på Öland) köpte jag fyra glas från ett glasbruk och två koppar från ett keramikbruk.

Månadens känsla: Härlig månad. Roligt. Levande.

Något tråkigt som hände: Haha, tråkigt som "hände" vet jag inte. Men hade några av mina värsta bakfyllor på flera år under den här månaden. Och det suger att vara bakfull men kvällarna innan det gjorde de dagarna värda det.

Månadens tips: Varannan vatten, alltid!!! (att man aldrig lär sig...)

The one that got away: Tror inte jag har någon sådan händelse.

Summering av juli: Härlig månad med många långa sommarkvällar med kompisar, spelkvällar med vänner och mycket chillande.

Blev juli som jag trott: Ja, kanske inte varit så mycket på landet som jag önskat. Men i övrigt har det varit bra.

Vad gjorde jag förra juli: Firade morfars 80-årsdag (det gjorde vi i år också, självklart), tränade mycket och var i Trosa på dagsutflykt.

Något som gjorde mig ledsen: Tror faktiskt jag sluppit hjärtesorgen. Gråtit till massa filmer och serier. Men det är annorlunda haha.

Månadens träning: Träningen den här månaden har varit dålig. Har bara skött mig första två veckorna och sedan min första vecka av semester. Därefter blev träningen lidande. Blev bara två pass istället för tre och sedan bara 1 pass på sista veckan. Sedan dess har jag bara kommit till skott med två pass i veckan. Behöver försöka ta tag i det här igen.

Planer för nästa månad (augusti): I augusti fyller jag år. Ska fira min kompis som fyller år. Ska fira min kusins pojkväns 30 årsdag. Ska flytta. Hm... mycket som händer i augusti.

Något som gjorde mig extra stolt den här månaden: Stolt vet jag inte. Men tacksam och glad över att vara en av de som har vaccinerat mig. Jag inväntar fortfarande dos 2 (de sa att den kommer om 6-7 veckor efter första dosen, så det är bara att vänta). Tycker alla ska vara tacksamma över att vi har möjligheten att vaccinera oss i Sverige och kanske ta oss förbi den här pandemin, en gång för alla.

Månadens magi: Utekvällar med vänner på alltifrån barer till klubbar. Känns som ett liv sedan man var ute och såg soluppgången på Patricia (se bild nedan) för att sedan gå hem när det är ljust ute. Sommaren i sitt esse.

Månadens favorithändelse: Har många. Alla utekvällar med fina vänner var otroligt härliga (med brutala baksmällor), lunch med min förra chef, Kalmar med min familj och se Djurgården spela i Kalmar (och vinna).

Favoritserie den här månaden: Young Royals och The Bold Type (såg båda från start till slut under juli månad). Väldigt bra serier båda två!

Favoritbok den här månaden: Läser fortfarande Petra Medes biografi. Har inte läst alls typ under sommaren. Får bli bättring på den fronten.

Favoritlåt den här månaden: Hela skivan av Dave - "We're all alone in this together". Men mina favoritlåtar på den är Three Rivers, We're all alone och Both sides of a smile. Hela skivan är fantastisk! Så tacksam över att jag kom över den här skivan.

Gillar

Kommentarer