Juni 2021

Den här gången har det gått två månader sen jag skrev. Men jag vet att jag kommer att uppskatta att ha dessa kvar när jag kollar tillbaka på mitt år. Får en att komma ihåg fler små saker som man annars lätt glömmer i mängden av dagar och händelser. Så här kommer en väldigt sen återkoppling om min juni 2021.

Betyg på månaden: Juni var en bra månad så den får 4/5. Jobbmässigt var det sjukt mycket hela tiden. Tungt. Men privat så var det nice. Arbetade från landet, firade midsommar med min familj och njöt av sommaren.

Månadens längtan: Det var samma som från maj månad. Semester! Det längtade jag verkligen efter. Med tanke på att jobbet blev tungt så kändes semester ännu mer nödvändigt.

Månadens uppfyllda mål: Att jobbet gick bra. Ja, det var sjukt mycket. Men att i princip allt gick min väg var nice.

Något som har varit extra bra den här månaden: Sommaren och vädret. Verkligen fantastisk värme och sommarväder! Det har fått en att må väldigt bra.

Mest gillade bilden på instakontot: Jag har bara lagt upp ett inlägg med några bilder från landet under juni månad. Det är de ovan här.

Vad jag köpt: Jag köpte en EM-tröja, lite nagellack (sommarfärger) och säkerligen något mer. Men i sådana fall har jag glömt det.

Månadens känsla: Härlig första sommarmånad! Men tiden går löjligt fort.

Något tråkigt som hände: Det visade sig att jag kommer bli av med min lägenhet. Jag hyr den av min morbror och han har beslutat sig för att sälja den. Så det suger att behöva flytta. Men samtidigt så har jag haft ett bra år i min lilla lya på Östermalm.

Månadens tips: Thunder in my heart, fantastisk serie! Rekommenderar verkligen! Finns på Viaplay (om du inte redan sett den dvs).

The one that got away: Det faktum att Roskilde ställde in sin vanliga festival, vilket är fullt rimligt med tanke på covid. De hade dagsfestivaler istället. Men det funkade ju inte för mig att gå. Saknar festival och hoppas på att kunna få gå nästa år.

Summering av juni: Nämndes ju lite i första punkten. Men jag njöt och tog tillvara på sommardagarna och arbetade ute på landet, jag var på mycket picknickar med vänner och hade en härlig månad helt enkelt. Gick också på en hel del fotbollsmatcher (både damer och herrar). Det är kul att vara tillbaka.

Blev juni som jag trott: Ja, ungefär som jag tänkte mig. Trodde kanske att jag skulle hinna träffa vänner mer men annars en bra månad och hunnit med ungefär det jag tänkt.

Vad gjorde jag förra juni: Tog examen och firade med klasskompisar, firade midsommar och firade även min fina Mace som fyllde år.

Något som gjorde mig ledsen: Att jag inte får bo kvar i lägenheten. Det är självklart inget konstigt att de vill sälja med tanke på marknaden och dess priser, men för mig suger det.

Månadens träning: Intervaller, promenader och mina tre träningspass i veckan.

Planer för nästa månad (juli): Jag ska till Kalmar med familjen, fira min bror och bästa kompis som fyller år och börja fixa inför flytt.

Något som gjorde mig extra stolt den här månaden: Vet faktiskt inte. Har nog inget som har gjort mig extra stolt. Kanske nedanstående kategori "månadens magi" gjorde mig extra stolt. De är helt fantastiska!

Månadens magi: Att mormor och morfar firade 59 år som gifta! Sådan fantastisk bedrift! Är så tacksam att jag har de och att de har varandra.

Månadens favorithändelse: Jag var på Spesso och åt med mina tjejer från Uni och hade en drinkkväll. Det var definitivt en av de bästa kvällarna under månaden. God mat, god dryck och fantastiskt sällskap.

Favoritserie den här månaden: Thunder in my heart, helt fantastisk serie! Se den! Jag såg klart den i ett nafs.

Favoritbok den här månaden: Petra Mede - Skam och högmod i Sävedalen, har inte hunnit läsa så mycket. Men det verkar vara en bra biografi. Ser fram emot att läsa klart den.

Favoritlåt den här månaden: A-O-K - Tai Verdes, sjukt chill låt. Ger en motivation och gör en glad. Svängig. Älskar den!

Gillar

Kommentarer