Konfirmationssöndag.

Rubriken säger allt. Idag var det konfirmation för världens finaste konfirmationsgrupp! Dessa konfirmander har värmt mitt hjärta och lärt mig mer än någonsin förr. Jag har aldrig varit med om något liknande. Hur mycket kärlek det fanns i gruppen, till varandra och till oss. Att jag kommer sakna denna grupp och lägret är en underdrift. De har varit helt underbara! Att få se ens söta konfirmander konfirmeras var så extremt kul och mysigt! Jag ber nu till Gud att dessa fortsätter komma förbi kyrkan i höst och att kontakten mellan de och oss hålls. Lägrer får mig verkligen att inse vad jag älskar med livet och vad som ska värdesättas. Jag kan aldrig tacka kyrkan och dess underbara personal tillräckligt för att de låtit mig utvecklas så mycket som person och få chansen att vara ledare! Konfirmanderna höll jättevackra tal, sjöng, gjorde draman och var allmänt peppande när vi sjöng vår låt som jag och Jessi skrev till de. Vi blev riktigt nöjda med texten och jag vet inte hur de kände, men för mig betydde de orden jag sjöng nåt. (Shit vad känslosamt inlägg, men jag vill verkligen att ni, mina läsare, förstår hur mycket kyrkan och detta betyder för mig!) Nu kommer lite bilder från konfirmandtiden och idag. Puss
Innan fotograferingen på lägret. Dock så ser jag alltid ut som ett miffo på dessa, precis som på mina skolfoton.. Ångest.
Bästa ledargruppen!
Köra Kalle Kaos är ett måste
Simon, jag, Madde, Emma, Mia och Jessi med vår "hemgjorda" Piniata!
Första konfirmationsgruppen - bestående av Peace och Norrlands Guld! Finisar!
Konfirmerade och fotografering på berget!
Finaste Theo och Emma
Finaste Mia aka min lägermamma!
Inte charmigaste bilden på mig. Men min fina Jessi är jättefin på den!
Andra konfagruppen bestående av Öviks Frälsare och De Utvalda
Så fina!
Kramas är ett måste!
Coolaste Prällen Anders! (Jag och Anders har haft 50 lägerdagar ihop. HELT SJUKT!) Jag ger all cred för bilderna till världens bästa pedagog Annika som dokumenterat lägret och allt med mycket bilder, då jag själv varit dålig på att fota! Förutom sista bilden på Anders haha! Underbar dag och glad att de konfirmerats, men känns tomt att inte ha något framför sig och veta 100% att jag kommer träffa alla dessa fina människor igen.

Gillar

Kommentarer