Ledarläger på Kärsö!

Jag har även glömt uppdatera att jag och Jennifer haft vår tre års-dag. Vi har alltså känt varandra i tre år. Den 17e september var dagen vi träffades för första gången och redan samma kväll kändes det som om att vi var bästa kompisar. Det var tack vare att vi delade rum tillsammans med Greta och Cha Cha. Vi hade så sjukt kul ihop vi fyra och blev tajta. Men jag och Jennifer blev nog allra närmast. Det roliga var att det var just på lägergården Kärsö i rum nummer 9 som vi bodde. Och nu i helgen har jag varit på återbesök på Kärsö med de blivande nya ledarna i Hägerstens församling. Jennifer var också med såklart. Vi hade überkul allihopa, tror jag iallafall. Det kändes så konstigt att återvända till Kärsö, men det var härligt.
Bild från Kärsö för tre år sedan. Jag ritade av alla vuxna / ungdomsledare som var med på lägret eller som jag haft och mindes haha!
Jennifer kunde inte riktigt ta på sig sina Converse korrekt. Minns att jag garvade så jag grät av detta. Haha! Så mycket minnen.
Juste, jag målade även Jennifer. Mina fina små sträckgubbar alltså... Hahha!
Jag och Jennifer sminkade oss som Shrek och Fiona. No reason at all. Vi ungdomsledare målade oss bara som olika animerade karaktärer. Hehe...
Att gå hem efter en pilgramsvandringen kan också vara riktigt roligt! haha. Jag har skrattat så sjukt mycket i helgen. Har alltid så kul med kyrkmänniskorna. Vet inte vad jag skulle göra utan er, mitt crew! Ni är bäääääst.

Gillar

Kommentarer