Lediga veckan

Som jag berättat är ett problem med att ha fyra olika jobb, att ena veckan ringer alla och då räcker inte tiden till, veckan därpå är mobilen tyst. Den här veckan har varit så. Sen jag började ordentligt på Toys har jag inte haft en hel vecka ledig på mer än en månad, men nu har jag haft det (eller det är ju "bara" torsdag, men typ) och jag saknar att jobba. Inte jobbet i sig så jättemycket kanske, men att ha gjort något nödvändigt av dagen. Mer än att typ ha rensat bland saker och kläder och gjort om i sitt rum.

Idag har jag dock hjälpt mamma hela morgonen (och kvällen) att fixa inför hennes tjejmiddag. Nu när hon hade sin så blev jag ännu mer sugen på att ha med mina brudar. Mamma och jag åkte till IKEA och småhandla lite saker och sedan förbi ICA Kvantum. Så fort jag kom hem bakade jag lite maränger och fick sedan snabba mig för att hinna med tunnelbanan för att åka hem till Carro. Vi hade det jättemysigt och fikade och pratade. Hon är en helt otroligt underbar tjej, så glad att jag har henne. Nu på kvällen gick jag på en prommis snabbt med Theo och Madz och har sen bara umgåtts med min bror och bonusbror. Det var väl NÄJS.

Två random selfies från förra veckan tror jag. Märkte att jag hade ont om bilder från idag, men kände ändå för att uppdatera. Well, well.. Puss

Gillar

Kommentarer