Lördag

På lördagen vaknade jag kl. 10 och då var det dags att gå upp. Jag skulle ju möta upp Sanna på stan tidigt på eftermiddagen, för vi skulle till grönan och se Olly Murs. Så jag går bara snabbt in och tweetar som jag alltid gör på morgonen om vad som händer denna dag (om det finns något intressant såklart) och så nämner jag även den personen jag ska möta upp!
(detta var då min morgon tweet) Och detta resulterade inte till vad som helst, utan OLLY MURS BÖRJADE FÖLJA MIG PÅ TWITTER! Ni förstår inte lyckan jag kände när min mobil började lysa och det stod något så underbart på min skärm!
Det var seriöst en av de bästa saker som hänt mig på länge!!! Så då fick jag ett stort glädje rus och kände att jag behövde börja dra mig hemåt för att duscha och fixa mig i ordning inför Sommarkrysset på grönan den kvällen (där Olly skulle uppträda). När jag då sen kommer hem så säger mamma att hon har köpt hem jordgubbar så att jag ska få något gott att äta. Och det finns inget godare än att bara äta något lätt ibland till frukost/lunch. Men jag var inte heller särskilt hungrig så jag tog bara och åt 4 jordgubbar och drack ett glas juice!
(kolla vilken jätte jordgubbe!!) Sen drog jag som sagt in till stan, mötte upp Sanna och vi drog direkt till Grönan där vi "köade" framför scenen i 5 timmar innan själva direkt sändningen på sommarkrysset började. Och fyfan vad hungrig jag hann bli. Det var inte ens roligt, jag var så hungrig och hade så ont i mina fötter... Men Olly var så extremt grym live så det var värt det! Jag fick även se Dead by April live (igen), Mikael Wiehe och Amanda Fondell! :)
Jag och Sanna
Dead by April
Mikael Wiehe!
Ollyy? (shit va rörigt mitt inlägg blev. Hoppas ni lyckas läsa det ändå!!!) Det var min underbara lördag (plus att jag syntes på tv i typ 3 sekunder max och tro mig, det var ingen vacker syn. På riktigt bland det fulaste jag sett!!!!) Nu ska jag sova! Sov gott kära vänner, imorgon fortsätter jag berätta om min helg och mina dagar!?

Gillar

Kommentarer