Lördagskväll med bästisarna

Igår hade jag världens latdag. Jag låg i sängen, lyssnade på musik, tog en dusch och återvände sedan till sängen. Fram till kl. 4 ungefär. Då började jag långsamt göra mig i ordning för utekväll/hemmafest (är ju inte 18... så kan inte gå med ut på krogen..) så mina fina vänner fick med mig på hemmafest hos Jennifer. Det var nice! Vi hade jättekul och drog runt 1 mot slussen där vi nattkäkade på donken. So worth it, även om det betyder träna idag. Och sedan drog jag och sov hos Jessi! Det var så sjukt mysigt, och imorse att vakna upp och äta frukost med vänner är ju bland det bästa som finns. Det är så mycket sommarkänslor med det och bara mysfaktor. Jag drog ungefär för en timme sen hem och nu ligger jag i sängen död. Ska strax ut på en lång PW dock och sedan göra mig i ordning inför släktmiddag.
Den första var jag innan dusch. Och den andra var efter sminkning. Men sminkningen ser mer extrem och galen ut på den än den egentligen var.
Sminkningen var något mer i den här stilen. Även igår körde jag på flät "sidecut" för att det var snyggt tyckte jag. Det var en underbar kväll, men den fick mig även att längta ännu mer till jag fyller 18!!

Gillar

Kommentarer