Lov är bäst.

Vet att det kan räknas som extremt självklart med att lov är bäst, men jag gillar faktiskt skolan. Iallafall detta år har varit nice. Visst, det har varit delar av detta år som jag har legat och gråtit i sängen över, t.ex. mycket plugg osv. Men samtidigt känner jag ständigt paniken över att det snart är slut, och då vill jag faktiskt bara njuta. Jag gillar ju som sagt också min klass, och efter vår lyckade skiva sköljde paniken över mig lite, eftersom jag vet att det ändå är så pass många människor som jag förmodligen inte kommer hålla kontakten med. Man kanske träffas någongång här och var, men ändå kommer det inte vara detsamma. Men för att återgå till min rubrik. Jag kan faktiskt tycka att det har varit ett jättebra lov än så länge (fortfarande fyra dagar kvar ju! YAY). I fredags kväll bakade jag massvis med mini-cupcakes till min mamma, för att fira hennes födelsedag. På lördag väckte vi henne vid sängen med paket och en mini-cupcake med ljus i. Alla går just nu på någon slags diet/nyttigt ätande tänk, så vi ville inte förstöra det grovt. Resten av dagen gick till att förbereda inför festen eller firandet på kvällen. Det var mysigt med jättemycket människor som jag träffar allt för sällan. Söndag var verkligen slappdag som jag minns det. Inte mycket nödvändigt gjort denna dag, men jag orkade inte bry mig. Måndag var det långt och tufft träningspass med Carro, sedan åkte jag hem, pluggade lite och slappade resten av dagen. Tisdag var långt pluggpass med Madde på Espresso House på Kungsgatan. Det var en kille på caféet som satt typ snett bakom Madde och han var så galet snygg, så han förstörde min koncentration en aning hehe. Men jag kom iallafall någonvart. Onsdag morgon gick jag ut och sprang, sedan duschade jag och gjorde mig i ordning och drog till jobbet. Idag har jag bara varit på jobbet och sen varit en snabbis i Skäris med mamma och sedan åkt hem igen. Jag har haft sån extrem huvudvärk hela dagen (och ja, jag har druckit massvis med vatten...), även nu när jag skriver detta. Så jag hoppas på att jag ska kunna sova av mig detta. Det har varit ett bra lov än så länge. Puss
Det här är i princip hur jag sett ut varje dag efter jobbet (två dagar alltså, hehe). Blev så otroligt trött, antar för att det inte fanns särskilt mycket att göra dessa dagar, så det blev så otroligt segt!
Min fina Madz på Espresso House! En jävla massa papper, överstrykningspennor, google dokument gick jag igenom denna dag. Haha! Supermys var det dock.
Jag är kär!! Älskar den här drycken! Vet att den innehåller mycket socker, och tror det stod endast 2% juice i denna juicedryck. Men någongång här och var måste man få unna sig en Snapple. Den ser så otroligt god och fräsch ut också. Sen fick jag reda på av Madde att de även har "Real facts" i varje lock på dessa, och det är olika facts. Så det var en liten rolig detalj. Men jag ska sluta babbla om denna dryck nu hehe. Ska sova nu!

Gillar

Kommentarer