Mariatorget

Igår på dagen så umgicks jag med Madde och Theo. Vi bakade cupcakes, åt jordgubbar och bara chillade. Men sedan behövde jag dra hem för att äta middag. Och Madde skulle iväg på bio.
Så jag åt middag med mamma, sen packade jag en sova över väska (för jag skulle sova över hos Lovisa) och sedan så gick jag ut och satte mig på våran sköna balkong igen. Sen tänkte jag att jag skulle invänta tills Madde kom tillbaka från bion så jag fick sällskap. Det slutade med att vi fick ta nattbussen från Mälarhöjden kl. 1.07 och vi mötte Emma på vägen så hon hänkade.

Sen när vi äntligen kommit hem till Lovisa (som bor i Mariatorget) så umgicks vi, kollade på tv och gjorde ris till nattkäk. Kl. 4.30 gick vi tillslut och sov iaf. Och sedan vaknade jag och Madde vid typ 10 av att Lovisa gick in i rummet där vi sov och hade med sig sin syrras hund. Assöt var han!! :) Och då gick jag och Madde ned till affären en trappa ned och handlade frukost!! Men sedan drog vi hem hit till Mälarhöjden. Så nu är jag hemma och ska faktiskt försöka städa mitt rum, tvätta kläder etc. Vi hörs senare. Puss
Jag igår!
Jag och Madde imorse kl. 4.30 då några tog sin godnatt cigg. Haha, det roliga var att det typ var morgon då ju :P
Ännu en bild som är tagen kl.4.30 på morgonen. Det här var precis innan vi gick och la oss.

Gillar

Kommentarer