Melodifestivalen gör så att vi hamnar i chock? Skulle inte tro det.

Alla visste redan från början idag när mello började att Loreen skulle vinna. Alla omröstningar på nätet etc. har pekat på det! Är det bara jag som ville att det skulle bli något lite mer chockerande? Självklart ville jag helst att Danny skulle vinna. Men det vet ju ni som läser redan. Tyvärr ville inte hela svenska folket som jag ville. Och jag kan väl inte säga att detta är en skandal eftersom att Loreen trots allt är bra. Men jag tycker samtidigt att på grund av all jävla press, media och radio som varit om Loreens framträdande, låt, vinnarchanser, succé etc. så har hon och hennes låt Europhia blivit old news. Det är som en sommarplåga, det är en låt alla kan texten till och när man hör den känns det som ett "OMG, minns du när vi lyssnade på den här låten????" moment. Trots att den endast kom ut för fem veckor sen.
Haha, och för alla er som tycker jag verkar puppig så kan det vara för att jag är det haha. Nej men vi skickade iaf en låt som jag som svensk medborgare kan stå för. Men Danny var ju AMAZING! Så, där hade något bättre kunnat hända. Men Danny ge inte upp, någongång snart är det din tur att vinna! DU ÄR BÄST!! ? Och sen tycker jag att det var extremt gulligt att Danny hade Mattias låt "Förlåt mig", att gå upp från green room till scen på! Vilket jävligt gulligt sätt att hylla honom på! Dannys hyllning till Mattias!
Puss hörrni, och hoppas jag inte fått er att tyngas ned av mitt sura humör! För glada ska man va. Ett leende förlänger ju livet. För mig är det nu dags att ladda in och redigera ljuset på mina bilder från idag! De kommer upp imorgon!! NI ÄR BÄST!!! PUSS ?
GLÖM INTE! RÖSTA IKVÄLL på min broder från en annan livmoder, Danny Banani -SEAN BANAN

Bild på besvikna Fia!
Haha, jag lovar att jag ska försöka bli på bättre humör imorrn. Och det tror jag jag blir också! För imorrn ska jag träffa min Harry? (mer känd som Ebba) haha.

Gillar

Kommentarer