Mitt liv.

Jag har tänkt på att mitt liv måste bli sååå tråkigt att läsa om! Tro mig, jag uppskattar innerligt alla läsare som följer mig varje dag! Så det vill jag verkligen att ni ska veta :) Men jag känner att jag börjar få idé torka på vad mina inlägg ska handla om. Så det har blivit en period här där tyvärr min blogg blivit i princip död. Men jag ska komma på roligare grejer att lägga upp! Jag lovar! Och jag vill verkligen att ni fortsätter följa mig! Det kommer nog upp åtminstone ett inlägg per dag! Puss och godnatt på er, imorrn är det skola igen! ? Men nu så slänger jag upp ett bildspel här istället. Det är bilder från ställen och tider där jag var lycklig. Och jag vad glad! Med människor som jag älskar! Så här har ni ett gäng bilder, från olika tillfällen! ?
Det här var mitt andra ledarläger, där jag lärde mig grejer! Den här bilden är på mig, Charlotta (en vän jag inte träffat på länge och saknar grymt mycket! Om du ser det här gumman så ska du veta att jag verkligen saknar dig for real?) och sen är det Mattias som jag träffar ofta i kyrkan!! :) Träffade honom senast idag!

Johanna Fernandes och jag på en fest i nian! Det var 80-tals tema! Hon är också en saknad vän som jag inte träffat på länge och jag vill att hon ska veta att jag älskar och saknar henne! Och att hon gjorde min tid i nian underbar. Utan henne hade den inte varit lika bra! ?

Jag när jag åkte med pappa och familjen till Järvsö för att åka skidor för 1 år sen!

Jag när jag var i Frankrike! Det är en ganska ful och konstig bild, men den ger mycket minnen!

Också tagen när vi var i Frankrike på språkresa! Jag älskar den här bilden! ?

När vi åkte skridskor inomhus i Frankrike (Chatres). Det var en riktigt rolig isbana. Det fanns backar och sen en mittplan där det spelade mycket musik och många gled runt bland de färgade lampornas sken!

Det här är förra året, jag åkte till Romme med kyrkan och åkte skidor i två dagar! De här är mina underbara vänner! De betyder alla jättemycket! Och vi fick bo på hotell m.m. Jag älskar min kyrka!

En till bild ifrån Frankrike! Det här var sista dagen då vi skulle säga hejdå! Det är Alexandre, Antoine (Minimouss'), Laura, jag och min svenska vän Love! ?

Den här är tagen på flyget hem från Frankrike! Och det är då Ida (också en vän som jag inte träffat på länge men som fortfarande betyder jättemycket för mig!) och sen jag då då! ?

Den här bilden är så ful och töntig! Men den här bilden är tagen när jag rökte vattenpipa i Frankrike med fransmännen och mina svenska vänner! Den här bilden ger så mycket minnen! I LOVE! ?

Jag målade mig med en mustach som jag själv alltid tänkt att en typisk fransman ska ha! Och jag tyckte blden blev rolig!

Bästaste Madde och jag, nu är vi i Sverige men fransmännen hälsar på oss istället!

Jag och en fransman vid namn Quentin!

Jag och Ida skyddade oss från regnet!

Olivia, jag och Emma! Den här bilden är tagen i början av 8:an. De här var några av de jag var riktigt nära i 7:an och 8:an. Men vi tappade tyvärr varandra sjukt mycket i 9:an och nu har jag knappt någon kontakt alls med de!

Jag och Malin! Också en vän som är en av de bästa! Hon ställer alltid upp för en och betyder extremt mycket för mig. Men har inte träffat henne heller på länge! Saknar henne, och ska se till att vi ses! ?

Emma och jag i 8:an. I matsalen vid lunchen!

Jag på balen i våras!

En bild på flygplatsen i Frankrike!

Jag är den i rosa tröja, och de andra är mina konfirmander i somras! Det var ett så underbart läger! Och jag älskar att få vara ledare! Och ni som får chans att vara ledare eller att konfirmeras gör det!!!!

Det här är min allra bästa vän! Hon är som en syster för mig! Asså verkligen. Hon är den jag litar mest på, den första jag ringer då det hänt något och den som verkligen är den bästaste vän man någonsin kan önska sig! Hon gör mitt liv så mycket bättre! Jag älskar dig Jennifer ? Den här är tagen på bussen på väg hem från konfalägret. Jag vet att bilden kanske inte är den finaste men jag gillar den!!

Emma, jag och Linn i min nya klass! De är några riktiga sötnosar!

Jag och Emma. Vi fick typ skrattattack!! HAHA

Nicki och jag! Hon är en grymt bra kompis! Love you brother! ?
Och det finns många fler vänner som inte är med i bildspelet men som betyder jättemycket! Så tro inte att ni inte betyder något för mig. Jag tog bara lite random bilder! Men nu ska jag sova! Godnatt puss och kram ?

Gillar

Kommentarer