Mitt liv nr 2.

Eftersom jag fått några chattmeddelanden på fb också om hur de inte fanns bilder på de i mitt liv inlägget. Så är det väl dags att jag tar med de andra! Åtminstone de flesta. Anledningen till att jag inte tog bilder på de var förmodligen att bilderna inte var lika speciella eller så i mitt hjärta, att de inte tog fram lika mycket minnen som frankrikebilderna. Men det betyder inte att ni inte är det. Så här kommer de!
Den här tjejen heter Fanny och hon går i min klass. Den här bilden är tagen när Fanny var hos mig för första gången. Det var sjukt kul (som alltid). Hon är en väldigt betydelsefull människa för mig. Hon har funnits där och jag kan verkligen lita på henne. Hon är någon jag kan vara hela mig själv med, jag kan skratta med och har roligt med. ?

Det här är min Ebbis. Den här bilden är tagen den här veckan och vi satte upp håret i 80-tals tofsar. Jag har sjukt kul med dig Ebba. Och du och jag har verkligen aldrig tråkigt och har alltid något att prata om. Du var också den första jag verkligen lärde känna i klassen. Och vi har mycket minnen ihop trots att vi bara gått i samma klass i ett halvår. Det händer alltid något värt att minnas! ?

Den här bilden är inte den bästa på någon av oss. Men det här är mina muppar. De var de jag var närmast under frankrike resan m.m. Och även om vi inte ses så ofta så varje gång man väl ses är det som om man träffas varje dag. Det blir aldrig stelt eller tyst. De är bäst helt enkelt. And I Love You Guys ? Tyvärr har jag inte träffat de på sjukt länge och saknar de så mycket att det näst intill gör ont.. ?

Det här är min andra Fanny! Hon och jag är i princip barndomskompisar och våran kontakt har verkligen gått upp och ner. Men hon är en av de från min gamla skola som jag håller bäst kontakt med. Vi hade ju tjejmiddag nyligen där jag träffade henne och några till. Hon är viktig för mig. Och vi har sjukt kul! Hon är underbar helt enkelt ?

Det här är en sjukt gammal bild på mig och min mamma. Jag älskar den här bilden. Ingen är särskilt bra på den. Men vi har så sjukt roligt ihop och min mamma är som en bästavän. Hon är någon jag litar på! Och jag berättar nästan alla mina problem för. Världens bästa mamma ? Jag älskar dig mamma ?

Det här är jag och Olivia på skolavslutningen i sjuan. Så jäkla längesen. Och hon var en av de människor jag stod sjukt nära i sjuan och åttan. Men vi hängde inte särskilt mycket i nian vilket var synd. Eftersom vi hade så kul ihop så var det jävligt synd. Men hon har varit en stor del av mitt liv ?

De här är Jessica, jag och Vicky i femman. Vi skulle på klassresa till gotland! Så jäkla kul. De betyder sjukt mycket för mig och jag har alltid galet kul med de. Men kan ibland sakna dessa tider. Puss på er tjejer ni är bäst! ?

Den här bilden är på mig och Cornelia. Det här var i sjuan eller åttan. Vi skulle stå som de gör i titanic och vi hade efter det värsta debatten efter det. Om att jag och Corni tyckte att alla killar måste tycka det är mycket sexigare med två tjejer. Men sen började vi komma på att homosexuella förmodligen inte tycker likadant. Men hon och jag var bra vänner i 6 år. ?

Bara en bild på mig i slutet av åttan. Jag saknar mitt långa vackra hår... ?

Det här är en webcam bild på mig och min bror i början av åttan. Den är inte så fin på någon av oss. Men jag ÄLSKAR den. Och jag vet inte varför. Men vi har så jävla kul ihop. Och han är världens bästa bror. Han betyder allt för mig och han är den jag gärna pratar mina problem med och skrattar med. Vi har alltid kul. Såklart bråkar vi också (jag menar vi är ju mänskliga?! ;) ) Men vi kan också säga förlåt och fortsätta att ha kul. Jag älskar honom. Han är bäst helt enkelt! ?


Det här är min pappa. Han är världens bästa. Han hämtar mig när jag varit på fest fastän det är mitt i natten, han svarar alltid när man vill prata. Han finns alltid där! Han ställer alltid upp och är förstående. Och han är någon som jag verkligen behöver ha i mitt liv. Jag kunde inte fått en bättre pappa! Jag älskar dig pappa ? Den här bilderna är tagna på hotellet i Göteborg och på Liseborg och det är en årlig resa vi gör. Vi passerar även Skara sommarland då. Det är så jäkla kul och mysigt!

Fulaste bilden på mig. Men inte på Hanna. Det här är Hanna i min klass! Hon är så jävla skön och jättekul att hänga med. Vi tränar (ibland) ihop. (hon tränar oftare än jag) Men vi har väldigt kul och hon är underbar kan man säga kort och gott. Du är grymt bra du ;) ?

Till resten. Jag har fortfarande inte med alla som betyder något. Men då skulle mina inlägg bli så sjukt långa. För jag har så många som betyder mycket för mig. Och sen plus att jag inte har så mycket bilder på min Mac! Men ni andra don't be sad. You mean a lot to me! ?

Gillar

Kommentarer