Mösspåtagning!

I onsdags/Valborg så hade jag mösspåtagning. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, för att vissa sa att mösspåtagning var skitkul och några andra sa att det inte var något speciellt. Men jag var superduper taggad, och det är ju en liten tradtition som känns så värd, bara för att det är MIN student som väntar. Jag hade iallafall superkul. Vi samlades i Vasaparken, sjöng studentsången, nationalsången (som vi förresten sjöng ASDÅLIGT.. Fy skäms) och sedan så tog vi en massa foton. Efter det drog jag, Jossan och Carro hem till Carros och hennes pojkväns lägenhet (eller vi fick skjuts dit av hennes mamma, så sjukt snäll!) och herregud va stor och fin den var. Lite avis på att ha en egen när jag såg den, även om jag är lite lat och inte skulle klara att bo själv så verkade det så mysigt. Vi åt mat som vi köpte på vägen och jag sminkade de. Inte lika noggrannt eller grundligt som på båten, men ändå jätteroligt! Sen bar det av till Sommar! där vi spenderade resten av kvällen. Vi drack, dansade, umgicks med alla fina människor och levde i sekunden. Så jävla underbar känsla! De senaste utekvällarna (kryssningen inräknad ofc) har varit bland de bästa av alla. Hade hur kul som helst, och Sommar! är ju verkligen ett grymt bra ställe att hänga på. Det är billigt, uteplats och massa jävla dansgolv samt att det är som en samlingsplats där alla hänger! En av de bästa dagarna.
Helt underbar bild!!
Fina klassisar!
Jag och bästa Emma!
Haha, alla ville vara med!
Dansgolvsbild! Haha, förmodligen en av de första på mig och även en av de sista. Jag dansar aldrig (framförallt inte nykter).
Fina Victor och jag (jag ser helt borta ut, vad hände där? Skyller på att blixten var för ljus...)
Mina fina Carro och Jossi!
Toabild är ett måste när man är ute hahah!
Emma, jag, Carro och Josefine! Så fina tjejer! Cred för alla dessa foton går till Jossi, som tog med sig sin kamera hela dagen och fotade! Besök hennes jättefina blogg här.

Gillar

Kommentarer