Nike Air Max 720

I samarbete med sportshowroom.se

Sommaren är äntligen här vilket innebär invigning för nya sneakers! När de är nya så fruktar man ju den allra första fläcken, och även om Sverige alltid bjuder på ostadigt väder så är det ju fortfarande en bättre säsong nu på sommaren, att premiera nya sneakers. Därför känns det ändå optimalt att skaffa sig ett par nya sneakers nu.

Jag har alltid varit en sneakers tjej, så jag är otroligt tacksam att det blir mer och mer acceptabelt att ha sneakers till de allra flesta tillställningar och outfits. De passar ju skitsnyggt både till jeans, kostymbyxor och klänningar. Mina första sneakers jag köpte själv (för flera år sedan) var Nike Air Force 1, men de har dessvärre blivit väldigt slitna efter att ha överlevt flera säsonger och år.

Eftersom det är dags att pensionera mina gamla Nike Air Force 1s så har jag kollat dagens utbud och efter mycket sökande hittade jag Nike Air Max 720 som jag är sugen på att köpa. De finns i otroligt många olika energiska och fräscha färger, vilket gjort att jag faktiskt är sugen på att satsa på någon riktigt färgglad för en gångs skull. Jag är ju dock en sucker för vita sneakers och det finns ett par superfina Air Max 720 vita och silver sneakers som skulle kunna bli en perfekt ersättare för mina snart pensionerade Nikes. Läste dessutom att 720s har den största Air-enheten hittills som ger 360 graders dämpning och mer därtill. Dessutom gör samma enhet även dessa sneakers än mer bekväma, vilket verkligen är drömmen!

När det kommer till färgen jag vill ha är jag osäker. För på senare tid har jag även känt ett stort behov av att skaffa mig ett par svarta sneakers, och även den färgen finns i Nike Air Max 720. Har svårt att bestämma mig om mina favoriter är de helsvarta eller de med den orangea loggan. Jag tror dock ändå att jag skulle vilja ha de svarta med den orangea loggan (om jag nu väljer svarta sneakers istället för vita det vill säga). Det känns fantastiskt att det finns ett sådant bra utbud gällande färger, däremot blir det då svårare för en obeslutsam tjej som mig att välja vilka jag vill ha!

Vad tycker ni? Tycker ni jag ska köpa de svarta eller vita? Eller borde jag köra på ett par riktigt färgglada istället för en gångs skull?

Gillar

Kommentarer