November 2021

Jag borde självfallet ha publicerat den här i början av december. Men livet kom emellan mig och min blogg. Men i och med att jag har upprätthållit den här typen av inlägg i 10 månader så vill jag skriva de sista två också för att jag ska ha hela året registrerat på min blogg. Så december kommer också att skrivas kommande dagarna. Kommer att ta bort de kategorier om "planer för nästa månad" för det här inlägget då hela december redan har gått och det kommer att skrivas i dåtid, då det känns konstigt att göra det annorlunda.

Betyg på månaden: November får ett högt betyg, kanske en 4/5 känns rimlig? Jag hade väldigt mycket att göra rent socialt, mycket på jobbet och så. Men väldigt mycket roligt.

Månadens längtan: Julen. I november var min längtan efter jul väldigt central. Bara det faktum att första advent var i november gjorde mig så himla taggad på det.

Månadens uppfyllda mål: Fortfarande i fas med renovering. Den fortlöper för fullt hemma i huset, även om det ibland går långsammare än jag önskat. Men det känns skönt att få det gjort.

Något som har varit extra bra den här månaden: Alla vänner och grejer jag har gjort. Först ett firande av min vän som fyllde 25. Det var en överraskningsfest och de hade hyrt en foodtruck som hade helt fantastisk mat. Vi hade superkul och drack en del innan vi tog ett par taxis in till Secret Garden. Helgen efter var det en inflyttningsfest hos en annan kompis, som också var supertrevlig och slutligen helgen efter överraskade vi en annan vän med en middag och lite chillkrök för att fira hans födelsedag. Tillkom även en del utekvällar utöver dessa helgfester. Väldigt mycket festande och så, men väldigt rolig månad.

Mest gillade bilden på instakontot: Jag har inte lagt upp några under november. Inte direkt så aktiv på instagram längre haha. Det går i perioder.

Vad jag köpt: En hel del julklappar, lite kläder från Djerf Avenue, lite nya tallrikar (typ perfekta för pasta) och sen alla produkter från Nimya (NikkieTutorials märke).

Månadens känsla: Bra känsla. Älskar november på så vis att man börjar känna av julen lite, att den närmar sig. Dessutom hade jag som sagt många härliga fester och händelser i november. Så, det var en bra månad helt enkelt.

Något tråkigt som hände: Min tik har fått en juvertumör. Hon ska röntgas för att se om det har kommit metastaser och om det inte har kommit metastaser ska hon opereras. Så sjukt att sitta och hålla tummarna för att ens hund ska opereras, men vill bara att hon ska bli frisk.

Månadens tips: Definitivt produkterna från Nimya. Det är en blandning av hudvård/primers för makeup plus settingspray. Men mitt smink sitter toppen och min hy ser hälsosamt glowy ut. Supernöjd verkligen. Otroligt mycket produkt för pengarna också.

The one that got away: SM-guldet för DJurgården fotboll. En förlust mot Varberg (och självklart tidigare förluster/förlorade poäng) satte spiken i kistan på vår chans för guldet. Jättesynd. Guldracet levde för oss i omgång 28 (omgång 29 var ju Varberg då gulddrömmarna officiellt dog). Vilket ändå känns helt okej, men självklart tråkigt att missa då.

Summering av november: Väldigt mycket fester, julkänslor och chillande med vänner och familj. Bra månad, helt klart.

Blev november som jag trott: Det var inget som chockade mig direkt, men den blev betydligt mycket mer fartfylld och roligare än jag hade förväntningar av månaden. Så på så vis blev väl november lite som jag förutspått, bara bättre.

Vad gjorde jag förra november: Var på många promenader och var på Sensum med min kusin verkar ha varit de stora delarna av min november 2020.

Något som gjorde mig ledsen: Det var ett år sedan min bonuspappa gick bort. Det var en tung dag och samtidigt sjukt att det redan har gått ett år.

Månadens träning: Den har väl gått upp och ned. Haft dålig motivation och inte alls gillat mörkret eller kylan så det har inte blivit att jag direkt har gått på några powerwalks. Mindre rörelse än vanligt tror jag.

Något som gjorde mig extra stolt den här månaden: Vet inte om jag har något som gjorde mig extra stolt, har inte direkt varit min mest produktiva månad.

Månadens magi: Julskyltning och att julkänslorna började smyga sig på. Kändes fantastiskt.

Månadens favorithändelse: Svårt att välja en favoritstund. Men definitivt en av kvällarna jag spenderade med mina vänner. Vi hade så kul och trevligt. Loved it.

Favoritserie den här månaden: Favoritserie vet jag inte, var faktiskt inte ett fan av den sista säsongen, men det är nog den enda serien som jag inte redan sett allt med den här månaden, det var You säsong tre. Den var absolut helt okej, men tycker inte den var lika bra som säsong ett. Tycker visserligen inte att säsong två var superbra heller, men tredje var definitivt den sämsta av de tre, tycker jag.

Favoritbok den här månaden: Läste ut Petra Medes bok "Skam och högmod i Sävedalen", tyckte den kändes väldigt mycket Petra. Tyckte att den var bra och läsvärd.

Favoritlåt den här månaden: Lämna honom - Melissa Horn och Control - Zoe Wees. Lämna honom är Melissa Horns tolkning på Lämna han från Cherrie. Orginalet är också fantastiskt bra.

P.s. sorry att det är så mycket bilder på tifon, men det är så oerhört fint tycker jag. Riktiga konstverk. Love it.

Gillar