Oktober 2021

Betyg på månaden: Det har varit en helt okej månad. Haft låg motivation till det mesta. Jobbet har delvis känts svårt, på så vis att jag har haft svårigheter att få tid i mitt schema på att verkligen komma vidare i projekten. Trött på renovering, vill bara bo nu, vara färdig. Men jag har haft en bra månad när det gäller det sociala i livet. Månaden får väl ändå 3/5.

Månadens längtan: Solljus. Jag läääängtar efter solen. Jag vet att vi precis har gått in i de mörka månaderna, men jag är redan trött på mörkret. Det blir ju betydligt bättre när man börjar julpynta. Men fan vad jag saknar ljuset (även om det fortfarande är ljust rätt många timmar av dagen).

Månadens uppfyllda mål: Sovrummet är klart i lägenheten, det är bara elen som måste bytas. Men nu har jag gjort allt jag kan. Är supernöjd. Längtar tills elen är fixad och den officiellt klar.

Något som har varit extra bra den här månaden: Definitivt allt häng med mina vänner. Gick på ett drag event i början av månaden, en poledance uppvisning (som min kompis hade), ett par utekvällar med vänner, ett par middagar och många lugna kvällar hemma. En hel del tid spenderad med familjen den här månaden också. Alltid trevligt.

Mest gillade bilden på instakontot: Jag har inte laddat upp någon bild på Instagram den här månaden.

Vad jag köpt: Kläder (i vanlig ordning) från Djerf Avenue. Älskar verkligen alla plagg jag har därifrån. Har även börjat handla lite julklappar, vilket känns skönt att vara ute i god tid.

Månadens känsla: Bra, men mörk. Nu blir det ju för varje dag som går mörkare, och det är så märkbart de här kommande månaderna. Jag blir så oerhört trött av mörkret. Så det är lite tråkigt.

Något tråkigt som hände: I och med att det inte hänt så mycket tråkigt (peppar peppar ta i trä), så får jag nog lov att nämna de tråkiga händelserna för mig som supporter, exempelvis derbyförlusten den 3 oktober och förlusten i Göteborg (jag var nämligen på plats).

Månadens tips: I och med att den redan är sedd av alla så är det väl ingen idé att säga Squid Game annars vet jag nog inte riktigt om jag har några direkta tips den här månaden faktiskt.

The one that got away: Se Casey Lowry spela på Obaren. Skulle gått dit med en vän men hon ställde in dagen innan. Fick tag på en annan kompis som kunde tänka sig att gå, men som sedan ställde in några timmar innan. På grund av att jag är obekväm med att gå ensam så gick jag inte alls... Jättesynd.

Summering av oktober: Vänner, familj och fina höstdagar är räddningen för den här månaden. I övrigt en rätt blek månad haha.

Blev oktober som jag trott: Hm.. svårt. Många saker blev väl som jag trott men det finns väl alltid saker som förvånar eller saker som händer som man kanske inte räknat med innan. Jag hade t.ex. inte räknat med att åka till Göteborg för bortamatch, men det var kul (trots förlusten).

Vad gjorde jag förra oktober: Var på middag med familjen på restaurang, var på bio, var på några aw:s och var på massor av promenader.

Något som gjorde mig ledsen: Att missa Casey Lowrys spelning. Jag vet att det är mitt eget fel bland annat för att jag inte ville gå ensam, but still though.

Månadens träning: Den har gått bra majoriteten av månaden. Det var någon vecka där jag bara fick ihop två pass istället för tre, men så är livet ibland.

Planer för nästa månad (november): Det är i november ett år sedan min bonuspappa gick bort i ALS, så vi ska förbi hans grav och sätta lite blommor. Det är nog det enda jag har "planerat".

Något som gjorde mig extra stolt den här månaden: Att vi verkligen har kommit framåt i renoveringen, hunnit ta undan alla möbler på landet och alla möbler och sådant i trädgården. Känns alltid bra när man får saker gjorda.

Månadens magi: Landet. Var bara där ute över en dag, för att ta in alla sommarmöbler. Men luften och lugnet där ute är verkligen som balsam för själen.

Månadens favorithändelse: Att sovrummet är klart (eller så gott som). När jag fick upp sängen och kunde fixa i ordning rummet var så härligt.

Favoritserie den här månaden: Solklart Squid Game. Verkligen en sjukt bra serie, men tror väl ingen har missat den. Plöjde den på 1,5 dag. Håller just nu att kolla på The Good Place som är rolig och lättsam.

Favoritbok den här månaden: Dessvärre inte hunnit läsa någon bok den här månaden..

Favoritlåt den här månaden: Lonely in a crowd - Miriam Brynat (feat Joakim Berg), Leave your life - Ed Sheeran och Psycho - Casey Lowry

Gillar