Organisera

Innehåller affiliate-länkar

Sen jag flyttade hemifrån så har jag blivit lite värre gällande organisering och städning. Jag gillar inte när det är "svårt/jobbigt" i vardagen att få tag på saker. Min lägenhet har absolut bra förvaringsmöjligheter men jag har ändå varit tvungen att komma på vis att organisera och få det att inte se stökigt och plottrigt ut. Att ha allt jag vill ha, men på ett ordnat vis så att det är lätt att komma åt och använda. Blivit lite besatt av "color crates/aykasa/klappbox" (finns säkerligen fler namn på lådorna). Tycker de är så smidiga (då man kan stapla de på varandra) och på de snygga. Ska köpa några i roliga färger också men började med att inhandla "diskreta" färger för att se om jag faktiskt gillade de i lägenheten. Köpte tre stora och två små på Clas Ohlson, som är riktigt prisvärda (stora 49kr och små 29kr om jag inte missminner mig), till mitt städskåp/allt-i-allo skåp och två stycken små från Hay till mitt badrum.

Före och efter i städskåpet. Jag får plats med fler om jag skulle önska, men fick plats med allt det som låg i påsar och löst innan i dessa, så börjar såhär.

De två första bilderna på min NIssafors vagn är före och den sista är efter. Den här vagnen står i mitt badrum (se efterbilden), men jag satt i soffan när jag organiserade, därför är de första bilderna tagna i vardagsrummet. Den här vagnen organiserade jag innan jag tog mig an mitt städskåp. Så på andra hyllan, som i före-bilderna är rätt tom, fick jag äntligen plats med mina produkter som låg i ytterligare en påse i städskåpet. När det är en vagn som står på hjul och som man flyttar på blir det lätt väldigt stökigt. Men nu är det lätt för mig att ha allt tillgängligt utan att det blir stök och svårt att hitta det. Väl värd investering tycker jag!

Det blir inte så fina och roliga bilder nu förtiden. Min kamera är trasig och sen är motivet i det här inlägget inte så roligt heller!

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,

Åh dem där ''boxarna' är ju så fina!! 😃

nouw.com/desireekujala
fiaberggren
fiaberggren,

Jaa, jag håller med! Gillar de verkligen! 😃

nouw.com/fiaberggren
fannyeskilson
fannyeskilson,
Älskar struktur och organisering! 😍😍
nouw.com/fannyeskilson
fiaberggren
fiaberggren,

Jaa! Det är så härligt! 😍😍

nouw.com/fiaberggren
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så skönt att du har fått det mer organiserat!!!

nouw.com/louiseedling
fiaberggren
fiaberggren,

Jaa! Det är verkligen underbart!

nouw.com/fiaberggren
Johannna
Johannna,

Älskar denna typen av inlägg, så sjukt härligt med organisering <3

nouw.com/johannna
fiaberggren
fiaberggren,

Ja! Det är verkligen sjukt skönt ! 😍

nouw.com/fiaberggren
happyM
happyM,

Men omg man mår ju såååå bra av att se det här haha, äääälskar före och efter bilder på organisering och fix!! Det vart ju hur fint som helst med boxarna!! Kram ❤️

nouw.com/happym
fiaberggren
fiaberggren,

Va kul att höra!! Ja, jag älskar verkligen när det blir sådan skillnad också❤️

nouw.com/fiaberggren
beattriicee
beattriicee,

Wow! Det var verkligen underbart att bara se bilderna, älskar när saker ligger på sin plats och att man har ett bra system!! 😍 Älskar dem gråa lådorna i skåpet, så bra!! ❤️

nouw.com/beattriicee
fiaberggren
fiaberggren,

Jaa! Det är så skönt också när allt har en plats! ❤️ Jaa, de är verkligen toppen! ��

nouw.com/fiaberggren
Ellendelin
Ellendelin ,

Efter det här inlägget känner jag verkligen att jag behöver införsakka boxarna!

nouw.com/ellendelin
fiaberggren
fiaberggren,

Ja, men gör det!! Rekommenderar de verkligen! 😍

nouw.com/fiaberggren
agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh vilket roligt inlägg! ❤️ Jag blev så himla sugen på att organisera och rensa här hemma, haha! Håller verkligen med dig om att det är viktigt att saker är lätta att komma åt i vardagen och det ser ut som att du kommit på bra lösningar för att uppnå det.

nouw.com/agnesmathilda
fiaberggren
fiaberggren,

Jaa, men gör det!! Det är verkligen så härligt att ha det organiserat!! Det tar ju lite tid att hitta hur/var man vill ha allt, men successivt blir det ju bättre! 😍

nouw.com/fiaberggren
oliviamalm
oliviamalm ,

Älskar att organisera!!!

nouw.com/oliviamalm
fiaberggren
fiaberggren,

Jaa det är så härligt!

nouw.com/fiaberggren