Oscarsgalan

Kirsten Dunst klänning - WOW. Asså avgudar hela kombinationen med smycken, hår, smink och den där klänningen. Sitter perfekt på hennes kropp, och shit vilken midja. Dog lite. Otroligt vacker! Min absoluta favorit av alla ikväll!

Älskar ryggen på Chrissy Teigans klänning och släpet!! Den svarta klännigen är såååå snygg och accessoarerna är perfekta, men hennes boob-contouring är lite väl extrem/tydlig tycker jag..

Asså Emma Stone, älskar hennes klänning. Tycker den är unik och såååå snygg! Sen hur vacker är inte hon? Så otroligt elegant och snygg #hollywoodglam. 

Här är mina favoriter från röda mattan igår. Jag har bara valt av de bilder som aftonbladet slängt upp, så jag vet tyvärr inte om det fanns en massa andra fina klänningar! Tyvärr somnade jag strax innan själva galan började, men ska slänga på reprisen direkt nu på morgonen! Erik skickade sms att de delat ut fel pris, omg omg. Drama! Sånt är så hemskt för de som presenterar, för de som "vinner" och även de riktiga vinnarna. Men samtidigt är det lite roande också. Brukar skratta aningens åt det haha. Vilka klänningar tyckte ni var bäst?

Gillar

Kommentarer