Osynlig

Bild från Sköna hem, Hypebae och Refinery29

IKEA lanserade en ljuskollektion tillsammans med grundaren av Byredo (Ben Gorham) förra veckan. Jag ÄLSKAR Byredos dofter. Min kompis har arbetat där och varit så OTROLIGT generös och givit mig presenter från de i omgångar. Jag har fått två parfymer (full size), ett ljus och massa av deras dofter i små förpackningar samt en roll-on parfym (i en av mina favoritdofter). Älskar alla dofter som jag har hemma. Älskar förpackningarna. Älskar hela konceptet.

På grund av min förkärlek till det märket Byredo (och IKEA såklart) så blev jag ju otroligt nyfiken på ljusen som IKEA och Ben skapat ihop. De såldes den 6 november (jag köpte via hemsidan) och de flesta sålde slut rätt fort. Jag ville ha tag på ett ljus med fyra vekar, men fick inte tag på det. Däremot fick jag tag på flertal av dofterna i andra storlekar. Är så nyfiken! En negativ sak med att köpa ljus på nätet är ju att man inte hunnit dofta på de. Men jag räknade blint med att jag skulle gilla de, så jag beställde de bara rakt av (ville inte missa chansen på fantastiska dofter om det var så). De är beräknade att komma hem nu på fredag och jag är så taggad!

P.s. om man inte har köpt men vill köpa tror jag att några av dofterna finns kvar på några utvalda IKEA varuhus. Så checka om de finns i er stad eller i närheten av er om ni är intresserade!

Har ni köpt något ljus från kollektion? Om ni gjorde det, vilken/vilka dofter körde ni på?

Gillar

Kommentarer

ebbabrage
ebbabrage,

Men åh dessa måste jag bara ha!!

nouw.com/ebbabrage
amaliev
amaliev,

Åh, duftlys er de beste lysene å brenne! 🤩

nouw.com/amaliev
KateOgembo
KateOgembo,
Johannna
Johannna,

Åh, har så svårt att hitta bra doftljus på internet så alltid bra med tips <3

nouw.com/johannna
Hilma
Hilma,

Gud vad fina! <3

nouw.com/hilma
Hilma
Hilma,

Hoppas du har en bra onsdag fina du <3

nouw.com/hilma