Perfekta brynen

Jag använder pennan "Archery" från Soap & Glory för att fixa mina bryn. Den gör mina bryn perfekta (eller så perfekta mina kan bli..). Dessutom är den billig. Den är inte lika mjuk och krämig som Anastasia Beverly Hills "Brow wiz" men den är skitbra ändå. Mamma köpte den här åt mig i London, passar alltid på att köpa en när jag är i något land som har Soap & Glory.

Bilderna ovanför är förebilder. Mina bryn är rätt tjocka som de är. Behöver inte göra så mycket åt de. Men brukar fylla i glapp och göra de lite jämnare. Funderar dock på att testa att göra "3D bryn", tror det skulle bli snyggt faktiskt. Tänk också va skönt att ha jämna och perfekta bryn som ser helt naturliga ut!

1. Jag använder den här spetspennan med flytande färg först. Bara under brynen för att få den perfekta raka linjen (utan att behöva använda concealer) och längst ut på "spetsen". // 2. Den här är mer som en krita eller en lite hårdare "brow wiz". Den använder jag för att fylla i hålen på brynen.

Jag har inget annat smink i ansiktet. Så jag ser väldigt trött ut. Men hade sprungit på löpbandet strax innan så jag var rätt så utmattad. Men här har ni resultatet! Jag älskar den här pennan. Som sagt har jag inte perfekta bryn. Men det här är det bästa jag själv lyckas göra. Är rätt nöjd ändå liksom! Kunde varit värre... som då jag hade trådsmala bryn i högstadiet haha!

Gillar

Kommentarer

ronjaholmstrom
ronjaholmstrom,
fiaberggren
fiaberggren,
Åh tack så mycket!!
nouw.com/fiaberggren
suzanbakirdan
suzanbakirdan,
Wow vilka fina ögon du har! Snygga bryr också såklart! Kram
nouw.com/suzanbakirdan
fiaberggren
fiaberggren,
Men åh va snäll du är, tack!! Kram
nouw.com/fiaberggren
Loveandtears_
Loveandtears_,
Snygga ögonbryn🌼🙂
nouw.com/loveandtears_
fiaberggren
fiaberggren,
Tack så mycket!! 😃
nouw.com/fiaberggren
moamedalicia
moamedalicia,
Mycket fina ögonbryn och naturlig look. Hur fin som helst utan make up!
nouw.com/moamedalicia
fiaberggren
fiaberggren,
Gud va snäll du är, tack! 😃
nouw.com/fiaberggren