Promenera mera

Promenader. Promenader. Promenader. Det känns som att det är det enda man kan göra nu som tar mig ifrån mitt hus. Jag, precis som resten, är väldigt trött på att bara vara hemma. Jag saknar att träffa skolkompisar, kollegor och även gå ut och ta ett glas med kompisar. Men fan vad det är viktigt att ta sig ut överhuvudtaget. Jag behövde verkligen komma ut. Att gå på promenader är ju inte spännande eller roligt på det viset, men är bara tacksam att man kan gå ut och ta luft. Det gör verkligen skillnad.

Nu har jag precis gjort min opponering. Nu har jag bara min egen presentation av vår uppsats och att ändra den efter opponeringen som görs på den. Sen har jag en examen!! Fan va skönt och kul det känns! Jag hoppas på att få jobba heltid i sommar och höst. Det skulle verkligen behövas och vara kul att komma igång ordentligt!

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Jag längtar också så jäkla mycket efter att kunna göra saker, träffa människor. Jag som ofta är så osocial vill verkligen inte vara det längre, haha. Stort grattis till att snart ha examen! Så himla grym du är 😊. Vad är det för examen? Jag kanske redan har frågat det, men minnet du vet. Kram
nouw.com/frulindhamn