Random pics.

Det här är ett par lyktor jag har hängandes i mitt rum vid fönstret hemma hos pappa. Och nej, de är inte identiska. De är handgjorda och gjorda av återvunnet. Tyckte de var coola! Haha, de kommer från Indiska.
Man ser inte så tydligt vad det är. Haha, men det är en spegel (och återvunnen) och gjord på bildäck. Så det ser ut som ett bildäck med en spegel i. Och jag köpte den också på Indiska och tyckte den var cool. Haha
Det här är bilder på en typ ask (eller vad man nu ska kalla det) som jag fick i julklapp! Och jag tycker den är skit gullig/rolig. Men jag har ingen aning om vad jag ska använda den till, eller vad jag ska lägga i den :O Några förslag??
Tänkte bara lägga upp en bild på min älskade bästaste hund Cash. Tycker det finns allt för få bilder på honom på bloggen. Så här kommer en! Visst är han söt? ;) Och sen har han ju ett halvblått och halvbrunt öga också = coolt!
Och sen en fin bild på min fina katt Nisse. Asså, han har nu igen börjat med att endast dricka vatten från kranen. Och det är ju hur gulligt som helst. Men man kan höra honom jama och så kollar man så sitter han i diskhon redo att dricka vatten liksom. Haha hur söt som helst! Puss ?

Gillar

Kommentarer