Shoppiiing!

Idag träffade jag upp Josefine i T-Centralen och gick och shoppade under mellandagsrean. Det var jobbigt mycket folk, men skitkul att umgås med henne. Jag fick lite nödvändiga saker köpta men letande efter kläder till nyår var dock förgäves.. Runt klockan två så köpte jag två cupcakes och tog med mig till pappa, som var på jobbet. Han jobbar ju på kungsträdgårdens skridskobana så det var inte lång väg för mig att gå. Sen satt jag där och fikade med honom i drygt en timme, för att sedan ge mig av hemåt. Direkt jag kom hem så åkte jag dock med mamma till Liljeholmenscentrum för att hon skulle byta en julklapp åt min bror och ville shoppa lite saker. Då köpte hon även mig två fina saker så det var också mysigt. Sedan åkte vi och hämtade Tobbe för att sedan åka hem igen. Sen dess har jag bara kollat på Supernatural och slappat. Blev riktigt utmattad idag faktiskt, utan någon riktig anledning egentligen. Men det har varit en bra och rolig dag. Vilket jag hoppas resten av lovet också blir. Nu ska jag kolla på en film med mamma och Tobbe och dricka en kopp te. Sedan ska jag nog gå och lägga mig. Imorgon så ska jag iväg och träffa Sanna på dagen (YAY!!!). Har inte träffat henne på evigheter känns det som. Saknar henne så det ska bli grymt! På kvällen eller eftermiddagen så ska jag även gå på bio med Josefine och se Rust and Bone. Enligt mig låter det som en toppendag!
Nailpolish H&M, Check me out 39,50:-// Compact Pouder H&M, Ivory Mist 49,50:-// Ögonskuggeborste H&M 29,50:-// Läppstift H&M, Wild Thing 49,50:-
Läppstift H&M, 'Wild Thing' 49,50:-
Shorts, Gina Tricot 99:-. Fick dessa av min kära mamma.
UBU Blush Brush No. 11 (den till vänster) 34,50:-// UBU Bronser Brush No. 15 (den till höger) 29,50:-
Ringar Gina Tricot 49,50:-. Fick även dessa av mamma. Dessa var mina inköp för idag. Jättebra! Nagellacket kanske jag inte behövde. Eller aa shortsen och det kanske jag inte behövde heller. Men det var kul att shoppa lite och det var mysigt att träffa Josefine och sen fika med pappa och shoppa med mamma. Toppendag!

Gillar

Kommentarer