Slarvigt.

Jag skulle ladda in bilderna från min systemkamera men jag har slarvat bort inladdningssladden så jag vet inte alls var jag ska hitta den. Hehe. Igår låg jag seriöst och sov/deppade över att vara hemma. Jag var utmattad och hade ingen som helst lust att göra något speciellt. Ebba sov här efter att mamma hämtade oss på flygplatsen i torsdags kväll. Idag dock så städas mitt rum (bland annat för att försöka hitta den jävla sladden) och sen för att packa upp. Jag brukar kunna ta flera veckor på mig innan jag packat upp. Men jag orkar inte ha en resväska i rummet så idag ska jag försöka vara duktig. När jag hittat sladden kommer dock lite roligare och finare bilder upp på bloggen.
Bild är på oss när planet landat. Vi ser glada ut, jag vet. Men jag tyckte det var roligare att lägga upp en sån bild än en deppbild! Plus att jag saknat min familj så mycket så lite roligt var det ändå,
Igår var jag tvungen att slå igång en av mina favoritbilder, framförallt eftersom jag saknar Notting Hill och nu faktiskt varit där. Men också för att filmen i sig är en av de mysigaste!

Gillar

Kommentarer